După ce a fost pusă la zid pentru că nu a venit la înmormântarea Denisei, Minodora a anunțat: Nu am fost prietenă cu ea!

  • Home
  • SOCIAL
  • După ce a fost pusă la zid pentru că nu a venit la înmormântarea Denisei, Minodora a anunțat: Nu am fost prietenă cu ea!

Minodora nu a fost prezentă la înmormântarea Denisei, întrucât a avut concerte pe litoral. Cântăreața a fost pusă la zid de fanii Denisei, mai ales că se știa că cele două sunt apropiate.

Minodora a dezvăluit ce s-a întâmplat după ce nu a putut fi prezentă la funeraliile tinerei care s-a stins din viață la doar 27 de ani.

“Nu am fost la înmormântare pentru că eu am avut de cântat astăzi. Eu cânt la Mamaia, am contract. Sunt 400 de kilometri dus, 400 întors până la Vâlcea. Sunt deja foarte obosită. Fiecare dintre noi avem problemele noastre şi se întâmplă de multe ori să vrem să facem un lucru şi să nu îl putem face. Am anunţat că nu pot să ajung la înmormântare. Am făcut un drum special de la Constanţa până la cimitirul Bellu unde am stat un pic cu familia, mi-am luat rămas-bun de la ea. Nu sunt de acord cu mesajele pe care le-am primit, înjurături. Mi-a zis o doamnă că îi vine să vomite pe mine. (…) Vă rog foarte mult, cine se trezeşte vorbind aşa să nu mai scrie pe pagina mea”, a declarat Minodora.

Vă mulţumesc pentru mesajele frumoase! (…) Am apreciat foarte mult şi am spus foarte clar: nu am fost prietenă cu Denisa, sunt 10 ani diferenţă, a fost o generaţie diferită ea. Eu fac 40 de ani, ea avea 27. Ştiu că m-a respectat. Ne era drag să ne privim, să ne salutăm. Era o fată cu foarte mult bun simţ. Am fost colege”, a adăugat artista.