După 60 de ani de căsnicie, femeia îi face o mărturisire incredibilă soțului ei

  • Home
  • SOCIAL
  • După 60 de ani de căsnicie, femeia îi face o mărturisire incredibilă soțului ei

După 60 de ani de căsnicie, femeia îi face o mărturisire incredibilă soțului ei
Un bărbat căsătorit cu o femeie în urmă cu mai bine de șase decenii a aflat, abia după ce medicii i-au spus că soția sa nu mai are mult de trăit, ce anume conținea cutia simplă de pantofi din dulap pe care nu o deschisese niciodată.

Bărbatul și femeia au format un cuplu mai bine de 60 de ani. Chiar dacă au avut o căsnicie frumoasă și în tot acest timp ei au împărțit totul și au vorbit despre orice, femeia a ținut mereu în dulapul ei o cutie de pantofi la care soțul nu avea acces. Ea l-a rugat pe soțul ei să nu o deschidă niciodată, însă atunci când femeia s-a îmbolnăvit, iar afacerile familiei erau aproape de faliment, ea a cerut să-i fie adusă cutia, mărturisindu-i că este timpul să afle ce se află în ea.

Cutia conținea două păpuși croșetate și 95.000 de dolari, spre mirarea soțului.
Indignat de conținutul cutiei, acesta i-a cerut o explicație, pe care a și primit-o. El a aflat chiar din gura soției sale secretul căsniciei lor fericite: „Când ne-am căsătorit, bunica mea mi-a spus că secretul căsniciei fericite este să nu te cerți niciodată. Mi-a spus că dacă voi fi supărată vreodată pe tine trebuie să tac din gură și să mă apuc să croșetez o păpușă”.

La aceste cuvinte emoționante, bărbatul a început să plângă, însă, ulterior, i-a fost clarificată și cealaltă dilemă: cea a sumei mari de bani din interiorul cutiei. Banii se pare că proveneau din vânzarea păpușilor croșetate de soția sa în decursul celor 60 de ani de căsnicie.