Doua exemple diferite de serbari scolare

Succesul unei serbari scolare de sfarsit de an marcheaza succesul activitatii didactice din scoala respectiva. Respectul fata de elevi, fata de parintii acestora si comunitatea locala se reflecta in:

-calitatea programului artistic. Numerele din program vor fi pregatite din timp si selectate. Numai cele mai reusite vor fi prezentate publicului.

-diplome scolare , aspectul si calitatea acestora. Orice elev care s-a straduit sa invete, sa aiba o conduita exemplara, care a venit la scoala si  cand a turnat cu galeata sau a fulgerat, incat pamantul parea sub reflectoare, merita o diploma de calitate premium. Hartia sa fie finuta, dar sa nu se rupa la primul impact mai puternic si sa nu se mototoleasca.

Culorile sa fie tineresti, iar designul sa sugereze castigarea competitiei. Aspectul ingrijit consta in completarea corecta a acestor documente, cu stilou de calitate, sa nu fie cu stersaturi sau corecturi inestetice. Modelele sa nu fie de acum doi ani, ci sa se comande din timp diplome scolare 2019 

-carti scolare de calitate si valoroase. Se poate merge pe lecturi scolare obligatorii sau pe beletristica, editura avand in stoc carti care s-au vandut in milioane de exemplare si care au facut senzatie in lumea intreaga, scrise de autori contemporani.

Iata acum doua exemple de serbari scolare, la care am fost martora. Primul tip a produs multa dezamagire, in timp ce a doua serbare s-a bucurat de un real succes.

  1. S-a mers pe improvizatie si pe economie. Pana si programul artistic a fost realizat din numere prezentate in timpul anului, iar spectatorii stiau pe de rost ce urmeaza. Diplomele au fost xeroxate dupa un exemplar pastrat de anul trecut si elevii s-au intristat, cand le-au fost inmanate, iar cartile erau vechi, neinteresante si nepotrivite varstei.
  2. Managerul a avut grija din timp sa comande diplome scolare alegandu-le pe cele mai frumoase. Ca elevii sa fie motivati s-au dat premii pentru rezultate la invatatura si purtare exemplara, dar si pentru participarea la cor, actiuni de voluntariat, participarea la competitii sportive, excelenta intr-un anumit domeniu. Toate au fost cumparate de pe site-ul Editurii Delfin si aratau senzational. Elevii s-au fotografiat cu mandrie cu aceste diplome perfecte si cu cartiile de la premii. Programul artistic a fost variat si valoros. Fiecare spectator a putut asculta ceva pe placul sau la serbare.

Am prezentat cele doua tipuri de serbari, ca elevii sa nu fie dezamagiti la sarbatoarea dedicata lor. Nimeni nu merita sa primeasca o copie dupa o diploma original de frumoasa, cum sunt cele 52 de modele de pe site-ul Editurii Delfin ca drept rasplata ca a obtinut una dintre cele mai mari medii anuale pe clasa sau scoala!

Totul este atat de simplu! Rugati directorul sa se ocupe de acest lucru sau sa va dea unda verde sa plasati dumneavoastra comanda.

In cazul in care managerul nu coopereaza, puteti sa achitati diplomele din banii personali, fiindca elevii harnici si inteligenti merita sa fie rasplatiti si costul diplomelor si cartilor nu este atat de mare!

Cursuri germana adulti

Spread the love