Diferenta dintre SEO si PPC

ppc agentie

Managementul PPC este cel in care un marketer (sau o echipa de marketing) supravegheaza intreaga strategie si bugetul publicitar al companiei PPC. Acest lucru poate fi realizat de o echipa interna de comercianti si cumparatori de media, sau subcontractat unei agentii PPC.

Spre deosebire de SEO organic care nu implica cheltuieli, PPC costa bani. Daca nu se fac corect si cu cercetari si analize adecvate, investitiile in PPC pot duce la risipa. Ei bine, agentiile PPC se declara ca fiind locurile in care serviciile PPC stralucesc, deoarece exceleaza pentru a obtine un bang maxim pe clic si de fiecare data cand cineva face clic, sansele de conversie sunt mari, deoarece vizeaza zone foarte restransa. Succesul agentiilor in PPC se bazeaza pe ani de expertiza si experienta bogata in implementari strategice diverse. In general, se asigura ca atunci cand alegeti sa investiti in PPC veti obtine randamente complete.

Echipa de profesionisti PPC experti, experimentati si cunoscuti, cu pregatire si certificari sustinute de cercetatorii si analistii de afaceri, precum si de scriitori creativi, face parte fara doar si poate din cadrul agentiilor PPC. Combinatia acestor abilitati este o formula de succes, precum este dezvoltarea strategica si monitorizarea campaniilor PPC bazate pe cercetarea in cuvinte cheie in timpul implementarii. Fara clicuri pierdute. Nu se irosi bani pe clicuri irosite.

Transparenta totala

Abordarea generala este de colaborare, implicand si angajandu-se din perspectiva clientului, pe masura ce ii pastreaza alaturi in timpul calatoriei PPC si, de asemenea, ajung sa stie cum functioneaza procesul. Nimic nu este ascuns. Inregistrarile cu motoarele de cautare pentru campanii sunt pe numele clientului, astfel incat acestea pot continua chiar daca agntiile nu mai furnizeaza servicii.

Managementul PPC

Agentiile PPC conceptualizeaza, analizeaza, construiesc, intretin si implementeaza campanii pe Google, Bing, Yahoo, facebook si altele, fiecare cale cu propria sa abordare fina. Se pot face in numele clientilor sau se pot ghida cu serviciile de management PPC.

 Nevoile dvs. de marketing online

In generla, agentiile PPC ofera solutii de marketing digital convingatoare. Solutiile si experientele castigatoare ajuta multi dintre clienti sa interactioneze si sa se angajeze cu clientii lor in cel mai bun mod posibil.