De ce un apartament cu două camere și nu o garsonieră?

Apartamente 2 camere de vânzare sector 3

Vine un moment în viața fiecărei familii, când aceștia vor să aibă o locuință a lor, când vor să fie independenți de a mai plăti permanent chirie și vor un apartament care să le aparțină în totalitate și pe care să poată să-l decoreze cum își doresc.

În cazul în care vorbim de cuplurile tinere, sau de o familie proaspăt căsătorită, aceștia optează pentru o locuință mai redusă ca dimensiune, fie din pricina faptului că nu au suficienți bani sau pentru că nu consideră că-și vor mări familia cât de curând.

Astfel, majoritatea aleg varianta unei garsoniere mai degrabă decât un apartament. Însă, să fie aceasta o soluție atât de bună? În acest articol am încercat să adunăm câteva sfaturi de care orice cuplu care își dorește să achiziționeze o garsoniera ar trebui să țină cont și am încercat să arătăm de ce un apartament cu două camere este o soluție mai bună?

  1. Un apartament cu două camere oferă mai mult spațiu

Majoritatea cuplurilor tinere consideră că o garsonieră le oferă spațiu suficient, însă după câteva luni e posibil să regrete decizia făcută. Garsonierele sunt mai degrabă făcute pentru o singură persoană, astfel aceasta poate avea intimitatea de care are nevoie și are și suficient spațiu să-și depoziteze toate lucrurile.

O garsonieră nu oferă destul spațiu pentru două persoane. De cele mai multe ori, o femeie are nevoie de un dulap întreg pentru a-și depozita toate lucrurile, dar când vine vorba de a-l împărți cu cineva ce poate să facă?

Un apartament cu două camere este un spațiu mai aerisit, dacă te-ai plictisit de dormitor poți oricând să te relaxezi în fața televizorului, în sufragerie.

  1. Dacă îți vin foarte des musafiri, unde îi servești?

Cuplurile tinere au foarte mulți prieteni, așa că din când în când e posibil să mai aibă și vizitatori. Într-o garsonieră, unde livingul și dormitorul sunt unul și același lucru, nu pot încăpea mai mult de 5 oameni. Și e și ciudat să-ți servești prietenii pe pat, sau să trebuiască să strângi patul (dacă se poate) în canapea de fiecare dată când aștepți pe cineva.

În plus, nici nu ai posibilitatea ca să rămână cineva peste noapte la tine, așa că îți cam poți lua adio de la petrecerile de aniversare sau revelion!

  1. Apartamente 2 camere de vânzare sector 3

Est-Imobiliar-Agentie-Imobiliara-BucurestiSite-ul estimobiliar.ro pune la dispoziția voastră o gamă largă de apartamente 2 camere în sectorul 3! Pe lângă faptul că și zona este una bună, și prețurile sunt competitive iar apartamentele oferite sunt de o calitate superioară.

Chiar dacă sunteți un cuplu tânăr și considerați că nu aveți nevoie de un apartament, de ce să nu faceți o investiție care să merite? De ce să cumpărați o garsonieră pentru ca mai apoi, când veți avea un copil, să realizați că trebuie iar să vă mutați? De ce să nu faceți o investiție bună din prima? Vizitați site-ul și vedeți cât de multe modele aveți la dispoziție!

Tags: