De ce ar trebui să investești într-un portofel calitativ

  • Home
  • DIVERSE
  • De ce ar trebui să investești într-un portofel calitativ

În cele ce urmează vom vorbi despre un lucru care dacă e pierdut, rezultă 20 de minute de căutări frenetice, aruncări de perne și panică din ce în ce mai ridicată până când în sfârșit îl găsești fie uitat pe masa din bucătărie fie sub o factură. Ați ghicit, e vorba despre portofel!

O privire în perspectivă

Portofelele par adesea ca o călătorie în timp, o călătorie în vremurile când smartphone-urile nu ne controlau viața, când monedele chiar contau și când cuvântul „apple” reprezenta doar simplul și banalul măr.

Pe timpuri portofelele păreau să fie un accesoriu cu adevărat important pentru toți oamenii, erau un mod prin care aceștia demonstrau societății că sunt înstăriți. Mai nou, portofelul e mai mult un accesoriu indispensabil în care trebuie să ne ținem actele și banii, asta dacă nu va fi în curând înlocuit și acesta de cipuri.

Spațiu de depozitare

Sophie Hunt, o creatoare celebră a brandului Hunt, e de părere că în ciuda acestui avans tehnologic destul de forțat, portofele nu o să-și piardă din importanță.

„În ciuda tuturor posibilităților și beneficiilor pe care le oferă tehnologia, suntem încă guvernați de carduri, de la cartelele de călătorie până la cărți de vizită, permis de conducere și carduri de sănătate” spune aceasta. „Va dura ceva timp până când toate acestea să fie digitalizate pe telefon sau alte dispozitive, deci portofelele vor mai exista încă mult timp de acum înainte.”

Și apoi există și elementul artistic.

portofele barbatiLux și design

Un portofel grozav se asemănă mult cu un pantof sau o geantă, sunt piese create cu măiestrie de către oameni pricepuți. Este necesară o atenție sporită pentru detalii atunci când creezi un produs de calitate. Un produs de calitate e mai mult decât ce se vede, e și ce se simte atunci când îl atingi.

De le cusături și până la pielea folosită pentru a crea un astfel de portofel, senzația de plăcere pe care o experimentezi atunci când atingi un astfel de portofel este un motiv întemeiat pentru care ar trebui să investești într-unul.

Condiția unui portofel bine făcut se va îmbunătăți odată cu trecerea timpului, va deveni mai moale iar pielea va fi foarte fină la atingere. Încă o dată, crezi că merită investiția?

Stil

„Din ce în ce mai des, vedem că există cereri pentru portofele cât mai mici și cât mai subțiri” spune Hunt.

Și asta din partea clienților noștri mai tineri. Domnii mai în vârstă sunt mai pasionați de modelele clasice, care să aibă un buzunar și pentru monede, iar bărbații tineri sunt mulțumiți cu un simplu „card-holder”.

După ce să te uiți atunci când îți alegi un portofel de calitate?

„Desigur, calitatea pielii este cel mai important element atunci când îți alegi un portofel de calitate. Astfel, acesta va deveni mai frumos cu timpul și nu mai distrus cum devin cele din materiale sintetice” spune Hunt.

Bineînțeles, alegerea finală depinde de gusturile tale. Un bărbat cu gusturi rafinate e posibil să se uite după modele cu o coasere foarte fină, cu o căptușeală de calitate superioare și colțuri bine întoarse. Un client mai casual ar putea alege un aspect mai „dur”, în timp ce unii preferă doar un portofel moale, simplu și ușor.

Indiferent de modelul pe care îl preferi, www.portofelultau.ro îți oferă câte ceva pentru toate gusturile. Pentru că portofelul este un accesoriu foarte important al bărbaților!