Daca rezolvi problema in 20 de secunde inseamna ca ai un nivel de inteligenta ridicat! Poti sa gasesti litera „N”? Solutia e aici

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Daca rezolvi problema in 20 de secunde inseamna ca ai un nivel de inteligenta ridicat! Poti sa gasesti litera „N”? Solutia e aici

Fara sa aveti in jurul vostru elemente care va pot distrage atentia, incercati sa rezolvati urmatoarea provocare: priviti cu atentie imaginea de mai jos.

La prima vedere testele de genul celui de mai jos pot parea simple.

Sunt insa mai greu de rezolvat si necesita un nivel de inteligenta, atentie si memorie cognitiva peste medie.

Fara sa aveti in jurul vostru elemente care va pot distrage atentia, incercati sa rezolvati urmatoarea provocare: priviti cu atentie imaginea de mai jos.

Puteti gasi litera „N”?

Rezolvarea este in imaginea urmatoare:


CITEȘTE ȘI: Fata asta iesea mereu din casa cu un semn facut cu rujul sub ochiul stang. Colegii si cunoscutii ei o barfeau si spuneau ca e disperata dupa atentie, dar au inceput sa planga cand au aflat adevaratul motiv! Uite de ce facea acest lucru

Imaginile alaturate au devenit virale pe Facebook si au impresionat mii de oameni din intreaga lume.

Jessica Sands si-a uimit colegii si apropiatii dupa ce, de cateva luni de zile, iesea din casa avand in permanenta un semn rosu sub ochiul stang, pe care si-l facea cu rujul.

Initial cei care o vedeau nu s-au gandit sa o intrebe de ce face acest lucru si chiar ajunsesera sa o vorbeasca de rau pe la spate, tragand concluzia ca, astfel, ea cauta doar atentie.

In cele din urma insa misterul a fost dezlegat, iar foarte multi si-au cerut iertare fata de ea, unii cu ochii in lacrimi, marturisindu-i ca au judecat-o gresit.

Jessica isi facea mereu acel semn pe fata pentru a o ajuta pe fiica ei, care avea din nastere asa ceva pe chip. Pentru a o ajuta si a-i inspira incredere, mama a ales sa apeleze la aceasta solutie.

„Vreau ca, atunci cand va fi mare, fiica mea sa nu fie jenata si complexata din cauza acelui semn. Ma gandesc ca, daca ma vede si pe mine asa, nu ii va da atata importanta pe viitor. Medicii mi-au recomandat sa nu il inlatur decat daca, pe viitor, ii va afecta vederea. Asa ca incerc sa o ajut pe micuta mea asa cum pot. Probabil ca multi m-au judecat, dar nu imi pasa!”, a marturisit ea.

Cum vi se pare gestul ei?