Cumpararea masinii cu numerar sau in leasing auto – o solutie profitabila pentru achizitionarea unei masini

  • Home
  • AUTO
  • Cumpararea masinii cu numerar sau in leasing auto – o solutie profitabila pentru achizitionarea unei masini
leasing cars

Toti cei care doresc sa cumpere o masina se confrunta cu o dilema – sa cumpere cu numerar, cu imprumut de la banca  sau sa opteze pentru un leasing auto la firma Elite Cars Leasing? Cea din urma este optiunea cea mai convenabila si mai benefica pentru viitorul proprietar al masinii. Peste 30% din autoturismele puse in vanzare sunt achizitionate prin leasing auto atat in SUA si Europa, cat si implicit in Romania.  In general persoanele juridice care solicita un leasing auto au o pondere mai mare, iar persoanele fizice ar prefera mai mult un imprumut sau sa economiseasca pentru o masina. Insa degeaba, deoarece leasingul auto este mult mai convenabil si mai profitabil decat o achizitie traditionala atat din punct de vedere al persoanelor fizice, cat si din punctul de vedere al oamenilor de afaceri.

Cumpararea unei masini cu numerar

Masinile devin mai scumpe zi de zi, insa persoanele cu venituri mari nu inceteaza sa spere ca intr-o zi vor acumula suma necesara si vor cumpara o masina atat de ravnita si necesara pentru calatorii in familie sau de afaceri. Va fi nevoie de mai mult de un an pentru a economisi bani pentru achizitia unei masini, avand in vedere instabilitatea monedei si a crizelor economice, si atunci pentru multi romani, visul de a avea o masina personala, va ramane un vis.

Cumpararea unei masini in leasing auto

Leasing auto inseamna incheierea unui contract de leasing auto la firma Elite Cars Leasing, pe o perioada indelungata, cumparand-o astfel treptat, iar la finalul contractului de leasing, masina intrand in posesia clientului, cu drepturi depline de proprietar. Cumpararea unei masini in leasing pentru persoane fizice este posibila la firma Elite Cars Leasing . Leasing auto inseamna ca un potential client poate alege o masina de la dealeri auto parteneri; din lista companiei de leasing; orice masina uzata sau noua. Locatorul cumpara masina pentru client si o transfera in leasing cu dreptul de a o cumpara prin rate de leasing convenabile. Cu leasing auto, vehiculul este deja detinut de firma de leasing, fiind achizitionat de acesta pe cheltuiala proprie. Dupa aceea, compania de leasing o preda viitorului proprietar, numai dupa incheierea unui contract de leasing. O astfel de schema permite clientului sa primeasca rapid masina dorita atunci cand are nevoie de ea si, in acelasi timp, sa nu faca o investitie prea mare.

Spread the love