Cum sa te pregatesti pentru ski

Odata cu venirea anotimpului rece si a temperaturilor scazute trebuie sa fii mult mai atenta la modul în care te îmbraci, in special daca alegi sa petreci cateva zile de vacanta pe partia de la munte. Expunerea la frig îți va slăbi sistemul imunitar, astfel încât te poți îmbolnăvi mai ușor. În plus, dacă nu te îmbraci bine te vei simți inconfortabil, iar pielea ți se va usca. Iată cum sa te pregatesti pentru ski pentru a te proteja de frig, dar si pentru a-ti pune atuurile in valoarea.

La partie, pe langa echipamentul special pentru a te putea distra pe zapada, este bine sa porti o salopeta de iarna dama. Cu ajutorul acesteia, vei pastra caldura de partea ta. Mai mult, daca porti o salopeta ski nu va trebui sa iti faci griji ca te vei uda de la zapada pentru ca aceasta este impermeabila, si nu va trebui sa te imbraci cu foarte multe haine. Cu un costum ski dama vei putea sa arati feminina si trendy, pentru ca aceasta este conceputa special pentru a-ti pune in valoare trasaturile.

Pe langa corp, nu uita si de celelalte parti ale corpului, precum mainile sau parul. Cumpără mănuşi călduroase, pentru a-ți proteja mâinile şi pentru a preveni uscarea pielii. Dacă te vei juca în zăpadă, recomandate sunt mănușile impermeabile, pentru ca apa să nu pătrundă prin material. Nu uita să porți și o căciulă! Prea multă expunere la frig poate lăsa părul fragil şi uscat, făcându-l mai sensibil la deteriorare.

Iarna trebuie să ai mai multă grijă de tine și de ținuta pe care o alegi, însă dacă vei ține cont de aceste sfaturi, vei putea alege fără probleme hainele potrivite, în care să te simți cu adevărat bine.

 

Spread the love
Tags: