Cum să faci economie în sezonul rece

Stropuva-S10

Cu toți știm că în sezonul rece costurile sunt mult mai ridicate indiferent de locul unde trăim. Fie că locuim la apartament, fie că la casă, cheltuielile pentru căldură fac diferența în acest sezon. Dacă locuim într-un apartament atunci cheltuielile pentru întreținere vor fi semnificativ mai mari, în schimb dacă locuim la casă, va trebui să cheltuim bani pentru combustibil.

Cu toții ne dormit ca să minimalizăm pe cât posibil aceste cheltuieli. Și asta nu înseamnă că trebuie să ținem caloriferele oprite sau să păstrăm casa mai puțin caldă, ci că trebuie să gândim inteligent încă de când ne proiectăm locuința.

Probabil că vă întrebați acum ce treabă are proiectatul și construcția locuinței cu modalitatea de încălzire? Ei bine, modul în care ne construim locuința influențează foarte mult modul în care aceasta va fi încălzită.

Trebuie să ne gândim la metoda de încălzire înainte de a ne construi casa propriu zisă. Cea mai eficientă metodă de a ne încălzi locuința în ziua de astăzi este centrala termică pe lemne.

Multe decizii luate de noi pot influența căldura de care vom avea parte în sezonul rece. De exemplu, o casă care e construită la marginea unei păduri va avea un necesar termic mult mai mare ca o casă care este construită într-un cartier, unde mai sunt și alte imobile pe lângă.

Alt lucru pe care mai trebuie să-l luăm în considerare atunci când ne proiectăm casa, e să lăsăm o cameră specială în care să amplasăm centrala termică. Aceasta are cerințe speciale și are nevoie de o cameră destul de înaltă și cu podeaua din ciment pentru a putea funcționa la capacități maxime.

Pentru a împiedica pierderea căldurii, este recomandat să ne izolăm termic locuința. Chiar dacă acest lucru va necesita câteva cheltuieli în plus, beneficiile se vor vedea în cantitatea de combustibil pe care va trebui să-l achiziționăm.

O centrală perfectă pentru locuința ta, care să-ți satisfacă toate nevoile și dorințele este centrala Stropuva S10. Centralele oferite de această marcă au o reputație foarte bună și sunt opțiunea aleasă de majoritatea clienților.

În primul rând, unul dintre principalele motive pentru care tot mai mulți oameni aleg aceste metode de încălzire a locuințelor, e pentru că au parte de o autonomie ridicată. Cu o încărcătură completă de lemn o astfel de centrală funcționează până la 30 de ore, iar cu o încărcătură de cărbune de la 3 și până la 7 zile. Cu alte cuvinte, o săptămână în care nu va mai trebui să-ți faci griji cu privire la căldură!

Stropuva se mândresc cu faptul că au primele cazane din lume dezvoltate și patentate cu ardere de tip lumânare și sunt fabricate în Lituania. Garanția oferită de aceștia e de 5 ani și garantează o funcționare impecabilă de până la 25 de ani. Așadar, centralele Stropuva își merită pe deplin banii investiți pentru că beneficiile oferite întrec multe așteptări.

Dacă vrei să te asiguri că vei avea casa suficient încălzită pe parcursul sezonului rece, atunci apelează cu încredere la Stropuva și nu vei fi dezamăgit!