Cum poți avea cel mai frumos buchet de mireasă la un preț rezonabil?

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Cum poți avea cel mai frumos buchet de mireasă la un preț rezonabil?

Fiecare floare este minunată, plină de eleganță și grație, fiind totodată purtătoare de simboluri. Cum viitoarele mirese acordă o mare atenție oricărui detaliu, simbolismul florilor este un alt criteriu care poate ghida alegerea buchetului de mireasă. Poate nu știați, însă păpădia reprezintă credincioșie și fericire, în timp ce trandafirul de un roz pal reprezintă bucurie și rafinament. La rândul său, gardenia atât de plăcut mirositoare înseamnă fericire, iar hortensia este simbolul perseverenței. Veți dori să stați deoparte de gălbenele, leandru și zambilele galbene, căci sunt flori purtătoare de semnificații negative.

În afară de simbolistica florilor, pentru a ține în mâini cel mai frumos buchet în ziua nunții, mai trebuie să știți că, măcar în ceea ce privește estetica buchetului, nu există ceva corect sau greșit. Orice floare vă place mai mult și mai mult trebuie să își găsească locul în buchetul de mireasă. De asemenea, dacă există o anumită floare care poartă o poveste cu mare însemnătate, din nou ar trebui să se găsească în buchet. La cererea viitoarelor doamne, sunt buchete de mireasă realizate cu bulgărași de zăpadă, cu crenguțe de eucalipt, cu hortensii sau maci și spice de grâu. Nu este deloc mai prejos nici un buchet simplu, realizat din flori de lavandă. Toate miresele ar trebui să țină în mână florile preferate în ziua nunții, chiar dacă acea floare ar putea arăta ciudat într-un buchet clasic. Deși este bine ca viitoarele mirese să fie deschise la sugestiile florarului, fiecare buchet ar trebui să reflecte preferințele personale.

Acum, că a fost adusă în discuție simbolistica florilor și am putut observa cât de importantă este, trebuie să evaluăm un alt subiect, puțin mai dificil, și anume bugetul. În general, este bine să stabiliți un buget și să îl respectați. Oricât ar fi de frumoase, florile pot fi scumpe, așa că atunci când planificați bugetul de nuntă, trebuie să atribuiți buchetului de mireasă o sumă cât mai realistă. Puteți accesa o florărie online pentru a cerceta prețurile și pentru a obține astfel o sumă orientativă.

Fără îndoială, veți face mari economii de bani dacă veți opta pentru flori de sezon. În privința altor costuri nu ar trebui să vă faceți griji, pentru că cel mai adesea serviciul de livrare flori este gratuit. În schimb, dacă doriți un buchet accesorizat, trebuie să știți că accesoriile pot veni cu un preț separat.

Este necesar să aveți o gândire deschisă dacă doriți un buchet frumos și la un preț rezonabil. De exemplu, poate că veți fi sfătuită să căutați alternative florale dacă floarea dumneavoastră preferată este în afara sezonului sau este prea scumpă. Sunt nenumărate flori frumoase care vor arăta superb într-un buchet de mireasă și care vă vor ajuta să economisiți bani.

Spread the love
Tags: