Cum alegem o casa de pariuri potrivita

casa-de-pariuri

Pariorii ne spun faptul ca alegerea casei de pariuri cea mai potrivita si la care merita sa jucam in anul 2019 nu trebuie facuta la intamplare, ci tinand cont de anumite lucruri importante. Cu toate acestea, nu sunt putini pariorii care aleg sa joace la o singura casa de pariuri sau chiar intamplator. Exista astfel un numar mare de persoane care nu tin cont de regula faptului ca nu se vor putea realiza profituri pe termen lung la pariurile sportive, daca se va juca doar la o singura agentie.

Acest lucru se datoreaza faptului ca operatorii au de obicei cote diferite pentru aceleasi piete. Atunci cand pariorul se inregistreaza la mai multe agentii de pariuri online de top, el se poate asigura astfel ca va juca doar la cea mai buna cota din piata. Desi procentele castigate la fiecare pariu pot parea a fi initial destul de insignifiante, pe termen mediu, dar si pe termen lung, acestea pot face diferenta intre castig, dar si pierdere. Primul factor de alegere al caselor de pariuri este sa ne propunem in permanenta sa jucam la cat mai multe dintre acestea si sa evaluam caloarea cotelor furnizate de catre ele.

Mai exista si alti numerosi factori de care trebuie sa tinem cont, precum sunt metodele de plata acceptate, dar si functiile sau facilitatile oferite. O asfel de casa de pariuri este cu siguranta betano, de aceea este si una dintre cele mai apreciata din Romania. In plus, trebuie sa mai tinem cont si de programele de loializare, tipurile de oferte disponibile, precum si de recurenta, dar si valabilitatea acestora. Documentati-va astfel in detaliu cu privire la toate aceste lucruri, pentru a fi siguri ca veti gasi o casa de pariuri cat mai potrivita pentru voi. Este bine astfel sa va documentati in detaliu despre operatorii respectabili, acestia reusind sa va ofere o experinta placuta, pe care cu siguranta o doriti atunci cand pariati.

Puteti observa cu ochiul liber faptul ca multi pariori de la noi din tara prefera sa joace la cele 5 case de pariuri online pe care le recomanda specialistii. Acestia sunt de parere ca aceste case de pariuri sunt cele mai bune, spre care orice parior se poate orienta atunci cand doreste sa se bucure de niste castiguri semnificative rezultate din aceasta activitate. Una dintre agentiile cele mai recomandate este Sportingbet. Aceasta agentie are o interfata moderna, dar si rapida, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de un serviciu cat mai bun.

Un alt operator foarte indragit de catre pariori este Betfair. Aceasta platforma este considerata numarul unu la nivel mondial, ea permitandu-va sa tranzactionati cote in sistem peer-to-peer. Va veti bucura astfel de facilitati interesante in sectiunea de pariuri traditionale. Betano este o alta casa de pariuri indragita de catre pariori. Ea pune la dispozitia acestora niste oferte semi-permanente care nu necesita rulaj. Unibet este si ea o agentie de avut in vedere, ea oferind utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de o multime de evenimente sportive. Pe Unibet veti putea viziona in timp real un numar extrem de mare de meciuri, de aceea veti avea pe ce sa pariati aici.

Spread the love