Cum accesorizei corect rochiile tale preferate?

Femeile adora sa poarte rochii. Fie ca mergi la o petrecere sau la un eveniment, rochiile sunt nelipsite din garderoba unei femei. Bijuteriile din argint sunt preferatele femeilor pentru ca se pot accesoriza la orice tinuta ai purta.

Invata sa potrivesti perfect principalele 3 tipuri de rochii cu bijuteriile perfecte.

Rochia cu imprimeu floral

Rochiile cu imprimeu floral, delicate și elegante, reprezintă una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face atunci când participi la un eveniment.

Accesoriile potrivite acestui tip de ținută au la bază un singur cuvânt: simplitatea. Sandalele cu șireturi și toc mediu sunt perfecte, ele reușind să îmbine eleganța și confortul mult visat. În privința bijuteriilor, este recomandat să optezi pentru piese mici și fine, bijuterii din argint,  precum o pereche de cercei și un lănțișor.

Părul liber, lăsat să cadă romantic pe spate, întregește ideea de libertate a outfitului. În ceea ce privește machiajul, este indicat să folosești culori cuminți, neutre, adecvate acestui tip de eveniment.

Rochia alba

Albul exprimă puritate și bucurie, ceea ce îl transformă într-o alegere potrivită pentru o petrecere sau o plimbare. Poți opta, oricand, pentru o rochie din dantelă albă, cu un croi asemenea celui din anii ‘50. Nu uita că sandalele nude completează o astfel de ținută. De asemenea, optează pentru bijuterii  argint: o pereche de cercei, un colier și o brățară, toate simple.

Rochia rosie

Intr-o rochie roșie, totul trebuie să fie perfect: să ți se potrivească modelul, machiajul, accesoriile. Asta în primul rând. Iar în al doilea, e foarte important să îți alegi nuanța potrivită de roșu :

  • femeilor mature cu forme rubesiene li se potrivește mai mult nuanța bordo, culoarea vinului.
  • pentru pielea deschisă și ochii cenușii sunt potrivite nuanțele zmeurii.
  • pentru tenul bronzat, strălucitor e bine să alegem un roșu în nuanțe calde (roșu scoruș, cărămiziu, roșu aprins); cu cât părul e mai deschis, cu atât trebuie să fie mai deschisă și nuanța de roșu).
  • femeilor cu tenul măsliniu și părul întunecat li se potrivesc nuanțele de roșu rubin, roșu bordo.

Astfel, alegerea bijuteriilor pentru rochia roșie se face în concordanță cu nuanța de roșu pe care o are stofa rochiei, cu decolteul pe care îl are rochia, dar și cu stilul pe care doriți să-l abordați. Totodată, specialiștii ne sfătuiesc, pentru a nu da greș, să urmăm regula celor trei, adică să nu depășim numărul de trei accesorii pentru o singură ținută. Combinația clasică sunt seturile compuse din cercei, inel și colier sau din cercei, brățară și colier.

Delicatețe, feminitate, simplitate și bun-gust: asigură-te că atât outfitul tău, cât și accesoriile pe care le alegi întrunesc toate aceste calități și, astfel, vei fi pur și simplu ravisantă în ziua evenimentului.

Spread the love
Tags: