Cu piesemasiniagricole.ro economisesti maxim!

blog

Avand o ferma de peste 3000 de metri patrati este greu sa ma tin la toate treburile. Deseori trebuie transportati balotii de fan, saci de mancare pentru animale, lemne si mai trebuie sa si ies cu tractorul pe camp. Chiar daca beneficiez de ajutorul angajatilor si de cel al masinariilor, tot nu este de ajuns. Cateodata, masinariile se mai defecteaza si trebuie sa le repar. Insa, pentru a le repara, nu cumpar niciodata piese noi, deoarece sunt bani aruncati. In schimb, apelez la site-ul piesemasiniagricole.ro, de unde pot sa cumpar aproape orice piese am nevoie, la jumatate de pret. Indiferent ca am nevoie de piese tractor sau piese combina, site-ul are de toate.

Chiar si atunci cand nu gasesc piese in maxim 4 zile tot fac rost, deoarece departamentul de cereri pentru piese al site-ului permite clientilor sa posteze anunturi despre piesele de care au envoie. Acest lucru este foarte util, mai ales cand te grabesti sa repari tractorul. De cand am descoperit site-ul, am reusit sa economisesc foarte mult, mai ales ca pretul pieselor de tractor a crescut in magazine. Cu piesemasiniagricole.ro nu mai imi pun nici problema transportului, deoarece odata ce comand pe site pot sa stau linistiti, deoarece curierul imi va livra piesa chiar in fata casei.

Recent, mi-am mai cumparat si un corp inodator john deere, de care aveam foarte mare nevoie. Piesele John Deere nu sunt tocmai usor de accesat, mai ales cand locuiesti la sat in Romania. Pentru a evita un drum la oras, care poate fi destul de costisitor, intru pe piesemasiniagricole.ro si dau un “search”.

Odata ce am identificat piesa si seria acesteia, nu imi ramane decat sa o comand, iar plata o voi face la ramburs. Simplu si eficient! In felul acesta am economisit destul cu piesele de schimb, incat acum mi-as putea cumpara un mic excavator al mana a doua.