Climatico, un prieten de nadejde

Climatico, un prieten de nadejde

 

In sfarsit, am hotarat sa ne luam un aparat de aer conditionat. Ne saturaseram ca, an de an, sa lesinam din cauza caldurii in casa. Am apelat la unul din cele mai bune site-uri in domeniu. Este vorba despre Climatico. Aici au o gama larga de aparate de aer conditionat la preturi variate. Fiind autorizati in vanzarea lor, ofera garantie si suport tehnic in orice moment. In plus, pentru o suma deloc mare, ai si avantajul unui montaj profesionist. Nu am stat pe ganduri si am achizitionat de aici pretiosul aparat. Totul s-a derulat conform planului, in cel mai scurt timp avand aparatul de aer conditionat montat si gata de folosire.

Surpriza placuta a venit atunci cand mama mea a fost in vizita la noi. Am lasat-o acasa cu baietelul nostru, deoarece eu si sotul meu a trebuit sa plecam din localitate pentru cateva zile. Cum zilele calduroase au venit ceva mai devreme anul acesta, atmosfera din apartament devenise insuportabila. I-am spus mamei, prin telefon sa dea drumul la aerul conditionat. Pentru ca eram la volan si nu prea aveam semnal, nu am reusit sa comunic prea bine cu ea. Chiar incepusem sa ma gandesc ce o fi facut acasa cu aerul conditionat. Ma gandeam, pentru ca nu stie sa il foloseasca, sa nu dea o temperatura prea mica si sa raceasca si ea si fiul meu. Seara am reusit sa o sun. Am avut o surpriza de proportii. Pentru ca nu reusisem sa vorbesc cu ea, mama gasise numarul de telefon de la Climatico si ii sunase. Cei de acolo fusesera foarte amabil si ii oferisera consiliere cu foarte multa rabdare astfel incat sa inteleaga cum functioneaza. In cateva minute mama invatase, fiind directionata de cei de la Climatico, sa foloseasca aparatul de aer conditionat mai bine decat noi. Stia sa ii regleze temperatura optima, sa il programeze astfel incat aerul sa nu fie prea rece si sa nu bata direct sprea copil sau spre ea.

Climatico s-a dovedit a fi un prieten de nadejde si nu doar un simplu magazin care isi vinde marfa si nu ii mai pasa de clienti.

Comenteaza acest articol !

RECOMAND ŞI:  Reguli noi la ÎNMORMÂNTARE! 10000 de lei AMENDĂ pentru RUDELE DEFUNCTULUI în cazul în care nu fac ASTA...

Releated Post