Cine sunt victimele accidetului dramatic de sâmbătă seara. Un preot și familia sa au murit chiar de Sfânta Parascheva

  • Home
  • ROMÂNIA
  • Cine sunt victimele accidetului dramatic de sâmbătă seara. Un preot și familia sa au murit chiar de Sfânta Parascheva

O tragedie cumplită a avut loc sâmbătă seara, chiar de sărbătoarea Sfintei Parascheva. În jurul orei 18:00, pe DN 2 E, între Cornu Luncii şi Rădăşeni, din județul Suceava, pe porţiunea de drum recent reabilitată, două autoturisme, în care se aflau în total nouă oameni, s-au zdrobit unul de altul.

Un preot și familia sa au murit în urma tragediei. Petru Gavril împreună cu soția și cei patru copii, dar și cu sora și cumnatul lui, au plecat ieri de acasă pentru a merge să se roage la moaștele Sfintei Parascheva de la Iași, notează Observator.tv. 

Maşina lor a fost izbită frontal de un autoturism care gonea cu aproape 130 de kilometri pe oră.

Un autoturism Volkswagen Golf, în care se afla doar o persoană, care circula dinspre Fălticeni, a intrat în coliziunea frontală cu un Volkswagen Touran, care era condus de preotul Petrică Gavril din satul Lămăşeni, comuna Rădăşeni, și în care se mai aflau soția, cumnatul și patru copii, potrivit Monitorul de Suceava.

În urma impactului extrem de violent, patru oameni au murit pe loc – şoferul din prima maşină şi trei persoane din celălalt autoturism, între care preotul, sora lui şi soţul acesteia.

Celelalte cinci victime, soţia preotului şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 10 ani, au fost transportate în stare gravă la Spitalul Judeţean Suceava, a relatat  Monitorul de Suceava.

La circa o oră şi jumătate de la producerea accidentului, unul dintre copiii preotului, o fetiţă de doar 6 ani, a decedat la Spitalul Judeţean Suceava.

Soţia preotului se află în stare foarte gravă, fiind operată în cursul serii, unul dintre copii este în comă iar alţi doi sunt în stare stabilă.

Din primele cercetări ale poliţiştilor a reieşit că preotul se deplasa spre Iaşi, pentru a se închina la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Maşina condusă de preotul Petrică Gavril circula regulamentar, fiind lovită în plin de autoturismul Volkswagen Golf, care a intrat pe contrasens.

Poliţiştii au constatat că, la maşina care a intrat pe contrasens, acul vitezometrului s-a blocat la 130 km/h în urma impactului, în timp ce, la maşina condusă de preotul Petrică Gavril, acul kilometrajului a încremenit la 90km/h.

Surse: Monitorul de Suceava, Observator TV