Cine este favorita la câștigarea Premier League 2020/2021?

  • Home
  • ACTUALITATE
  • Cine este favorita la câștigarea Premier League 2020/2021?
premier-league-favorita

Premier League 2020/2021 este un sezon plin de peripeții ținând cont de situația creată de pandemie. Sezonul trecut a fost câștigat de Liverpool, iar aceasta rămâne favorită și în acest sezon, alături de Manchester City și Chelsea, cea din urmă devenind a treia favorită la trofeu.

Sezonul 2020/2021

Sezonul 2020/2021 este mult mai echilibrat față de sezonul trecut în care Liverpool a defilat. Liverpool a avut nevoie de doar două victorii în ultimele nouă partide pentru a obține performanţa pe care au așteptat-o de 20 ani, cucerirea titlului de campioană în Premier League. Totuși, în acest sezon primele favorite sunt Manchester City și Liverpool. Specialiștii în ponturi și case de pariuri Anglia, spun că se așteaptă la o replică mult mai puternică din partea lui City decât a afirmării lui Liverpool.

Manchester City a câștigat Premier League în 2017 și 2018, iar anul acesta este foarte posibil să facă o surpriză fanilor săi în cadrul aceluiași campionat. Impresionant este faptul că Chelsea se clasează pe locul 3 în topul favoritelor în acest sezon.

Premier League

Premier League este văzut ca fiind un campionat spectaculos și imprevizibil în care apar rezultate surpriză în fiecare etapă. Acest lucru se poate vedea foarte ușor în cotele pe care casele de pariuri le gândesc pentru acest campionat. Cotele pentru pariuri pe Premier League sunt impresionante și acest lucru stârnește apetitul pariorilor. Este clar că Liverpool a câștigat ultimul titlu, dar nu au făcut mutări spectaculoase pentru acest sezon.

În schimb, Manchester City s-a întărit foarte mult, iar acest lucru este la fel de valabil și pentru Manchester United, Arsenal sau Chelsea. Chelsea chiar a reușit să convingă fotbaliști care promit destul de mult. Printre aceștia se numără Havertz și Werner din Bundesliga, Hakim Zyiech de la Ajex și Childwell de la Leicester.

Dacă ținem cont de aceste transferuri, este clar că se anunță un duel aprig pentru titlu, iar acest lucru poate fi văzut la fel de ușor în cotele caselor de pariuri. Cu toate că unii specialiști tind să opteze pentru Liverpool ca și favorită, de departe favorita pentru acest sezon este Manchester City, urmată mai apoi de Liverpool, Chelsea, Manchester United, Tottenhan și Arsenal.

Reamintesc că Manchester City este un club de fotbal fondat în 1880 în Manchester, Anglia și că au obținut numeroase titluri de-a lungul timpului. Manchester City a câștigat de 6 ori titlul de campioană în Premier League în anii 1937, 1968, 2012, 2014, 2018 și 2019.

Spread the love