Cele mai performante biciclete dintr-un magazin biciclete Bucuresti

  • Home
  • SPORT
  • Cele mai performante biciclete dintr-un magazin biciclete Bucuresti

Bikexcs este unul dintre acele magazine biciclete Bucuresti care iti ofera numai experiente placute din punct de vedere profesional si interuman. In acest magazin biciclete te intampina intotdeauna oameni priceputi, entuziasti, adevarati profesionisti si pasionati de biciclete. Totodata, acest magazin biciclete Bucuresti iti ofera si piese de schimb, accesorii de cea mai buna calitate si tot ce ai nevoie pentru ca tu si bicicleta ta sa fiti in siguranta oriunde v-ati afla.

Fiind inventate in Europa secolului 19, bicicletele sunt acum in numar de peste un miliard, asigurand in multe regiuni mijlocul principal de transport. Ele sunt de asemenea foarte populare ca mod de recreatie si au fost adaptate pentru folosinta in multe alte domenii ale activitatii umane cum ar fi cel al jucariilor, fitness, aplicatii militare, servicii de curierat si sportul numit ciclism. In anul 2013, Romania ocupa locul trei in Uniunea Europeana la productia de componente si accesorii pentru biciclete, cu livrari in valoare de 200 milioane euro in 2011, reprezentand 15% din total, cu putin sub rezultatul Germaniei, intr-un top dominat de Italia.

Bikexcs recomanda mersul pe bicicleta ca sursa de sanatate, ca activitate ecologica, dar si ca mod de distractie! Ei detin MTB, cursiere, biciclete de oras, biciclete pliabile sau biciclete electrice. Apoi, daca sunteti in cautare de accesorii profesionale la preturi accesibile puteti opta oricand pentru accesorii din gama de modele Longus sau HQBC. Iar pentru bikerii care se aventureaza in paduri si pe munti, Bike XCS are ceva special, de calitate si cat se poate de protector, solutiile antipana Joe No Flats.

Daca nu stii sa alegi bicicleta potrivita, exista tabele orientative in functie de inaltimea ciclistului, in general, fiecare marca de bicicleta are o geometrie specifica a cadrului care face ca alegerea sa fie personalizata. Oricum, echipa Bikexcs este mereu pregatita sa iti raspunda la orice intrebare si te asteapta la una dintre cele 2 showroom-uri sa iti alegi bicicleta potrivita nevoilor tale.

Bicicleta te ajuta sa mai fi copil si sa simti bucuria si adierea vantului prin par, iti aduce aminte de copilarie, doar ca acum e mai avansata si mai performanta si ai o rezolvare la orice! Bikexcs iti repara bicicleta la preturi foarte bune si ai si multe oferte de care poti profita . Si da, poti cumpara o bicicleta in rate, fara dobanda, prin Card Avantaj, Star BT si Bonus Card Garanti. In plus, pentru magazinul online www.bikexcs.ro pe langa plata cu cardul aveti posilbilitatea sa cumparati in rate, fara dobanda, biciclete, piese de bicicleta, accesorii si echipament pentru ciclism.

Intra si tu pe www.bikexcs.ro si descopera cele mai performante biciclete din Bucuresti!

Spread the love
Tags: