Cele mai importante beneficii pe care un amanet le ofera

  • Home
  • UTIL
  • Cele mai importante beneficii pe care un amanet le ofera

Exista perioade in viata fiecaruia dintre noi in care banii nu mai sunt de ajuns pentru a acoperi cheltuielile personale.  In cazul in care nu mai vrei sa apelezi la ajutorul prietenilor  sau nu vrei sa va mai lovesti de strictetea bancilor comerciale, amanet Ploiesti  te-ar  putea scoate din incurcatura. Poate ca pe timp de zi lucrezi, esti ocupat si ai programul incarcat, nu este nici o problema poti apela la amanet non stop Ploiesti si te duci cand ai timp suficient. Amanet telefoane Ploiesti iti ofera multe beneficii, citeste in contiunare si vei afla tot ce este nevoie.

Rapiditatea este un punct forte

Unul dintre beneficii este reprezentat de rapiditatea cu care tu  primesti obiectul solicitat. Daca in prima faza a existentei lor casele de amanet nu acceptau decat metale scumpe, in ultimii ani acestea accepta si obiecte de arta, masini sau electrocasnice. Printre cele mai amanetate obiecte se gasesc bijuteriile din aur, laptopurile si telefoanele mobile.

Siguranta este un alt beneficiu

Nu pot amaneta obiecte decat cei care au ajuns la varsta majoratului. Evaluarea obiectului pe care vrei sa il amanetezi se face la fata locului, tu fiind singurul care esti in masura sa decizi daca accepti oferta sau nu. De regula, o casa de amanet plateste cam jumatate din valoarea obiectului pe care vrei sa il lasi acolo.

Primesti banii pe loc

Unul dintre avantajele majore ale serviciului de amanet este faptul ca primesti imprumutul sau bunul ales imediat. Cartea de identitate este singurul document de care ai nevoie, ceea ce inseamna ca nu se pierde timp pentru aprobarea diverselor documente. Casa de amanet iti valorifica bijuteriile sau bunurile pe care le aduci si iti ofera imprumutul pe loc. In ceea ce priveste sumele de bani, casele de amanet sunt avantajoase in primul rand pentru sume mici de bani, sume de care nu ai putea beneficia printr-un imprumut bancar.

Cuvantul amanet a fost perceput de catre oameni cu o oarecare teama la inceput, din cauza cunostintelor insuficiente in domeniu. O casa de amanet isi desfasoara activitatea in mod absolut legal si transparent in fata clientilor inca de la primul contact. Ce face, mai exact, o casa de amanet? Vorbim practic despre un imprumut pe care il primesti pe loc in baza unui obiect pe care esti dispus sa il amanetezi, sa-l cumperi ori chiar sa il vinzi. Banii pe care ii primesti sunt in baza garantiei produsului.

Tags: