Cele mai cunoscute mituri despre peruci

live studio bucuresti

Fiecare persoana isi doreste sa se bucure de un par sanatos si des, dar din pacate acest lucru incepe sa fie din ce in ce mai rar pentru ca multe studii sunt destul de ingrijoratoare in ceea ce priveste sanatatea  parului oamenilor. Atat femeile, cat si barbatii ajung sa isi piarda parul total sau partial, cauzele fiind multiple si anume dereglarile hormonale, chimioterapia, imbatranirea, bolile autoimune, dar si diversele tratamente. Femeile sunt afectate mai mult decat barbatii de pierderea parului, acestea pierzandu-si increderea in sine. Pentru a masca aceasta problema, femeile incep sa caute diverse metode.

Cel mai des femeile isi acopera capul cu un fes, turban sau batic, astfel incat sa rezolve disconfortul psihic pe care il resimt. Vizita la dermatolog este un alt lucru la care recurg femeile, acesta prescriindu-le diverse tratamente care dau sau nu rezultatele dorite. Tratamentul insa da rezultate in timp, iar parul nu va creste instant. Acesta este motivul pentru care purtarea perucilor a devenit din ce in ce mai comuna, industria aceasta reusind sa fie mai performanta, conform unui magazin de peruci Cluj.

Apar unele temeri cu privire la purtarea perucii, iar din cauza lor, femeile ajung sa renunte la gandul de a mai purta o peruca. Una dintre temeri este legata de situatia in care bate vantul. Desi exista sanse ca acest lucru sa se intample, in conditii normale, femeile nu vor avea nici o problema pentru ca peruca este prinsa foarte bine prin intermediul unor clipsuri speciale. Alegerea perucii trebuie sa tina cont de anumite lucruri, astfel incat aceasta alegere sa fie una cat mai potrivita, de aceea inainte de a achizitiona o peruca, trebuie sa cereti sfatul unui expert care va sti sa va spuna exact care este peruca cea mai potrivita pentru voi. O peruca ieftina va arata de multe ori a „peruca”, de aceea trebuie sa va interesati de calitatea acesteia inainte de a o achizitiona.

Perucile trebuie spalate si ingrijite cu o foarte mare atentie, ele necesitand aplicarea de spray-uri speciale pentru a fi ingrijite cat mai bine. Exista pe piata spray-uri atat pentru perucile naturale, cat si pentru cele artificiale, de aceea trebuie sa achizitionati solutia cea mai potrivita in functie de peruca pe care o aveti in vedere. Daca obisnuiesti sa porti constant o peruca, atunci investitia intr-o peruca naturala este justificata, dar o singura peruca nu va fi de ajuns. In acest caz este recomandat sa achizitionati doua peruci din fir de par natural pe care sa le purtati alternativ.

Spread the love