Cele mai bine cotate masini de spalat cu uscator

  • Home
  • UTIL
  • Cele mai bine cotate masini de spalat cu uscator

O masina de spalat este unul dintre electrocasnicele care au devenit indispensabile in majoritatea locuintelor, iar cele mai cautate sunt masinile de spalat cu uscator. Oferta de pe piata este una extrem de variata, asa ca s-ar putea sa iti fie dificil sa gasesti un model care sa fie cel mai potrivit, din punctul de vedere al raportulului calitate-pret.

Pentru a face o alegere inspirata, iata o selectie a celor mai bine cotate masini de spalat de pe piata, care sunt si foarte accesibile ca pret.

 

Samsung WD90J6A10AW/LE

Daca ai o familie numeroasa, acesta este modelul cel mai potrivit, pentru ca are o capacitate de spalare de 9 kilograme, iar la programul de uscare suporta pana la 6 kilograme. Poate atinge 1.400 de rotatii pe minut, cu un consum mic de electricitate, fiind incadrata in clasa A de eficienta energetica.

Poti opta pentru spalarea fara detergent cu optiunea „air wash”, care foloseste aerul pentru a curata rufele si a elimina mirosurile neplacute. Totodata, pentru petele care necesita o curatare mai intensa, masina dispune de o alta functie speciala, denumita „bubble soak”.

 

LG F4DN409S2T

Daca iti doresti o masina de spalat smart, iti recomandam acest model LG, care dispune de cele mai noi tehnologii. De remarcat, functia Spa Steam care presupune curatarea si igienizarea pe baza de aburi, principalul avantaj fiind ca vaporii patrund mai adanc in tesatura.

De asemenea, o alta functie utila este Smart Diagnosis, care te avertizeaza daca ceva nu este in regula. Masina afiseaza o notificare referitoare la problema respectiva, astfel incat utilizatorul sa stie, din timp, ce masuri sa ia pentru a evita o defectiune majora.

Capacitatea de spalare este de 9 kilograme, iar cea de uscare de 4 kg, masina putand fi utilizata pentru aproape orice tipuri de tesaturi.

 

 Indesit Innex XWDA 751480X

Daca nu ai un buget mare sau nu vrei sa investesti foarte mult intr-o masina de spalat, acest model este ceea ce ai nevoie. Desi mai ieftina, nu este cu nimic mai prejos fata de celelalte modele din aceeasi clasa de electrocasnice. Are o capacitate de incarcare de 7 kilograme, iar in timpul functionarii poate ajunge pana la 1.400 de rotatii pe minut. Unul dintre atuurile sale principale este optiunea de uscare rapida. In acest mod, hainele murdare, puse la spalat, vor putea fi gata de purtat in doar 45 de minute. De asemenea, masina da posibilitatea utilizatorului de a selecta nivelul de uscare, functie de tipul tesaturilor.

 

Slim LG F2J6HM0W

Dupa cum se subintelege din denumire, Slim LG F2J6HM0Weste o masina de spalat cu dimensiuni reduse, ideala pentru spatiile inguste. Dimensiunile sale nu afecteaza, insa, capacitatea de spalare si uscare, care este de 7, respectiv 4 kilograme.

Programul de spalare se poate alege cu ajutorul unui buton rotativ, dupa care pot fi selectate mai multe optiuni si setari de pe un display LED ce functioneaza ca touchscreen.

Dispune de 14 programe presetate, insa acestea pot fi suplimentate prin intermediul aplicatiei LG, care permite utilizatorului descarcarea de noi programe de spalare si de uscare. Aceeasi aplicatie permite si diagnosticarea si remedierea unor probleme minore, ce nu necesita interventia unui specialist.

 

Masinile de spalat cu uscator sunt cele mai eficiente din aceasta gama de electrocasnice, avand un consum similar cu o masina de spalat obisnuita, iar spatiul ocupat fiind acelasi. Diferenta consta in faptul ca, avand la dispozitie o astfel de masina, poti arunca in ea hainele murdare iar, apoi, sa le recuperezi gata de purtat, pentru ca sunt gata uscate.

Spread the love