Cel mai bun cash out la casa de pariuri

pariuri-2

Probabil stiti deja ca optiunea cash-out difera de la o casa de pariuri la alta. Veti afla astfel care sunt diferentele intre casele de pariuri, astfel incat sa faceti alegerea cea mai buna cu privire la acestea. Unibet este una dintre casele de pariuri de la noi cele mai apreciate. Aceasta casa de pariuri ofera o optiune la un numar mare de sporturi si nu doar la cele mai importante. Puteti sa folositi aceasta casa de pariuri pentru a face orice fel de pariuri. Pariurile live au si avantajul ca pot fi inchise in orice moment. In ceea ce priveste bonusul de bun venit acesta se ridica pana la 250 de lei, returnarea fiind de 100%. Acest bonus trebuie rulat de trei ori, pe o cota minima de 1.40.

Betfair este o alta optiune de avut in vedere. Probabil cea mai buna casa de pariuri online va ofera acces la o gama variata de sporturi, spre care sa va orientati pariurile. Functia sa de Cash-Out este una destul de interesanta. Datorita acestei functii, veti putea inchide doar o parte din pariu, cealalta parte ramanand in joc pana la final. La Betfair puteti obtine si un bonus de pana la 500 de RON. Daca plasati cinci pariuri de 50 RON, atunci veti primi 100 RON. Se va aplica in acest caz o cota minima de 1.50.

O alta casa de pariuri la fel de apreciata este Sportingbet. Pe majoritatea sporturilor, veti avea disponibila functia de Cash-Out. Pariurile live, dar si pariurile pre-match pot fi inchise cu aceasta optiune. Sportingbet ofera un bonus de 100% la depunere pana in 200 de lei. Suma formata din suma depusa si bonusul creditat trebuie sa fie pariata de cel putin zece ori, la cote de 1.70. De asemenea, se mai poate paria si la cote mai mari inainte ca suma, dar si eventualele castiguri sa poata fi retrase din cont.

Daca va orientati catre Betano, optiunea de Cash-Out este disponibila pe orice dispozitiv, dar si pe orice sistem de operare. Pot fi inchise atat pariuri single, car si pariuri multiple. Chiar si pariurile live sau pre-match pot fi inchise. In cazul celor de la Betano, aveti un bonus de bun venit de 100% la depunere pana la 500 de RON. Pentru a putea retrage suma, dar si eventualele castiguri trebuie sa rulati suma totala de cinci ori. Cota pe care o alegeti trebuie sa fie una de minim 1.65.

Spread the love