Ce trebuie sa stie o domnisoara de onoare?

Sa fii domnisoara de onoare la nunta unei prietene foarte buna sau chiar a surorii tale este o misiune importanta. Ai de indeplini multe sarcini in ziua fericitului eveniment si mireasa trebuie sa simta ca tu reprezinti un adevarat ajutor. Pe langa aceste aspecte, joci un rol important si iti vei aduce aminte cu placere despre acest rol.

Mirii joaca cel mai important rol in ziua nuntii, iar de-a lungul acestui eveniment pot aparea o multime de sarcini care necesita ajutor. De aceea, inca din Evul Mediu se obisnuieste ca cei doi indragostiti sa aiba alturi domnisoare si cavaleri de onoare. Acestia sunt imbracati dupa gusturile mirilor sau li se cer sfaturi, dar cu siguranta sunt usor de deosebit de restul invitatilor.

In trecut, cavalerii aveau rolul de a ajuta la rapirea miresei si erau piesa de rezistenta a oricarei nunti. Acum, insa, lucrurile s-au mai schimbat, iar cele care sunt cele mai apreciate sunt domnisoarele de onoare. In functie de preferintele miresei, acestea pot fi mai multe sau doar o singura domnisoara, neaparat necasatorita si apropiata de viitoarea sotie.

Un lucru extrem de important pe care pune accent toata lumea la nunta este vestimentatia, de aceea ajutoarele miresei trebuie sa fie imbracate in rochii domnisoare de onoare usor de diferentiat de restul domnisoarelor prezente la eveniment. Aceste articole vestimentare sunt foarte elegante, de aceeasi culoare sau de culori diferite, totul tine doar de gusturile miresei si de intelegerea acesteia cu domnisoarele care vor juca acest rol. Outfitul este important pentru ca fotografiile de nunta sa fie cel putin pe masura evenimentului, acestea sunt cele mai importante amintiri care vor starni emotii dupa zeci de ani.

Care sunt atributiile unei domnisoare de onoare?

Domnisoara de onoare nu este prezenta langa mireasa doar in ziua nuntii, ci sarcinile acesteia incep cu mult timp inaintea evenimentului. Fiind apropiata de mireasa, aceasta trebuie sa o ajute pe viitoarea sotie la tot ce tine de organizarea nuntii.

  • Organizarea evenimentului

Tinerele care vor purta cele mai frumoase rochii domnisoare de onoare pot ajuta cu sfaturi si vor contribui activ la organizarea nuntii. Este o sarcina importanta pe care trebuie sa ti-o asumi daca-ti doresti acest rol.

Mai mult decat atat, daca deciziile luate de tine in acest punct nu sunt cele mai bune, trebuie sa-ti asumi greseala si sa incerci sa o repari astfel incat evenimentul sa fie o adevarata reusita.

  • Alegerea rochiei de mireasa

Domnisoarele de onoare pot insoti mireasa in magazinele care ofera rochii specifice acestui eveniment. O vor ajuta pe aceasta sa imbrace rochiile alese si ii vor oferi cele mai sincere sfaturi.

  • Trebuie sa intretii atmosfera

La petrecerea propriu-zisa trebuie sa fii foarte activa si sa incerci sa acoperi momentele moarte din acest eveniment. Fii cat mai energica si incearca sa ridici lumea de la mese astfel incat ringul de dans sa fie mereu aglomerat.

Daca esti in cautarea unor rochii domnisoare de onoare, magazinul online Pasar.ro ofera o gama variata de astfel de produse elegante si de inalta calitate.

Spread the love
Tags: