Ce le place bărbaților ÎNAINTE de actul intim. Puține femei ar accepta ce e la punctul 3 !!!

  • Home
  • TIMP LIBER
  • Ce le place bărbaților ÎNAINTE de actul intim. Puține femei ar accepta ce e la punctul 3 !!!

Cele mai bune ponturi pentru un preludiu incendiar! Ce îi înnebunește cu adevărat pe bărbați! Puține femei îndrăznesc să facă ce e la punctul 3…

Stimulează-l vizual

O partidă de amor începe, întâi de toate cu niște priviri cu subînțeles. Apoi, privirea bărbatului, coboară pe corpul tău, deci ai grijă să fii seducătoare atunci când te dezbraci. Ca să fii și mai atrăgătoare, încearcă să preiei puțin controlul asupra situației și arată-i diverse părți ale corpului încetișor. Doar lasă-l să tragă cu ochiul la “zonele interzise” până când simți că l-ai excitat și îi crește pulsul.

Vorbește-i

Nimic nu le place bărbaților decât să fie lăudați și acest lucru se aplică și în așternut. Șoptește-i cât de mult te excită și nu îți fie teamă să foloseşti cuvinte explicite. Spune-i că ești înnebunită de plăcere și că îți dorești să faci amor cu el. Încearcă să faci asta fără să îl atingi, ca să îl stârnești chiar mai mult.

Începeți în public

Deși puține femei ar avea curaj să facă asta, nu e nimic mai excitant decât să începi preludiul chiar în public. Mângăie-l ușor sub masă sau în sala de cinema. Cam pe același principiu funcționează și SMS-urile deocheate. Apoi, când rămâneți singuri în lift, arată-i doar puțin din zonele interzise și l-ai cucerit.

Joacă dur
Preludiul nu trebuie să fie întotdeauna tandru și romantic. Bărbații apreciază întotdeauna o abordare mai directă și întotdeauna vor fi seduși de o femeie cu ințiativă. Nu îi vei transmite niciun mesaj negativ dacă faci tu primul pas, ci doar că ai un apetit sănătos și că ai stimă de sine.