Ce avantaje îți oferă țigara electronică în comparație cu țigările clasice

  • Home
  • DIVERSE
  • Ce avantaje îți oferă țigara electronică în comparație cu țigările clasice
blog

Există multe motive pentru care ai putea renunța la țigara normală în favoarea celei electronice, dar majoritatea nu o fac, tocmai din necunoștință de cauză. Totuși, orice vaper cu experiență a înțeles deja nenumăratele avantaje ale e-țigării și cel mai probabil se bucură de ele în fiecare zi. Dacă și tu simți că a venit momentul pentru o schimbare sau pur și simplu ai ajuns în momentul în care vrei să încerci absolut orice pentru a te lăsa de fumat, articolul de față ar putea să-ți prindă extrem de bine. Fără alte introduceri, iată care sunt cele mai importante avantaje ale țigării electronice. 

Te poate ajuta să te lași de fumat 

Deși poate suna contraintuitiv, să schimbi o experiență de fumat cu o alta, adevărul este că înlocuirea țigării tradiționale cu cea electronică are rezultate reale. Secretul constă în faptul că poți controla cantitatea de nicotină care îți intră în corp. În cazul țigărilor normale, vei asimila aceeași doză de nicotină la fiecare țigară fumată, pe când, în cazul vapingului, poți doza cantitatea de nicotină pe care o consumi. În timp, poți reduce drastic doza sau chiar poți elimina definitiv nicotina din lichidul pe care îl vapezi. Astfel poți renunța definitiv la acest obicei sau poți să-l înlocuiești cu un pufăit inofensiv. 

Este mult mai sănătoasă

În afară de nicotină, în țigările obișnuite există multe alte substanțe nocive și cancerigene, de exemplu gudronul. Majoritatea e-lichidelor sunt făcute din substanțe 100% sigure și, în cazul nefericit în care dai peste o combinație mai puțin sănătoasă, oricum nu va fi la fel de nocivă ca ce se găsește într-o țigară tradițională. Vapatul este mai sănătos tocmai datorită lipsei cu desăvârșire a procesului de ardere. 

Nu miroase în halul ăla

Da, vom fi pate cam duri la acest punct, dar până și fumătorii înrăiți ajung să urască în cele din urmă mirosul de tutun care parcă devine parte a personalității lor. Fumează destul și vei constata cu stupoare că mirosul ți se va impregna în piele, păr și haine, și va ajunge să îți îngălbenească dinții și unghiile, ca să nu mai vorbim de cum miroase respirația unui fumător. Din fericire, există o metodă simplă de a lăsa toate acestea în urmă! Lichidul de vapat are o multitudine de arome și te va scăpa definitiv de mirosurile neplăcute. Ai de ales dintr-o gamă extrem de variată de arome, de la cele mentolate, până la cele fructate sau cu aromă de desert. Dacă vrei să păstrezi o experiență a fumatului cât mai autentică, poți alege arome de tutun sau chiar lichid cu CBD pentru țigara electronică.  

Poți fuma în spații publice

Nimănui nu-i convine să fie forțat să iasă din restaurant sau bar pentru a se putea bucura de o țigară, așadar vei fi foarte încântat să descoperi că poți vapa practic oriunde. Aburul obținut prin procesul de vapare nu miroase neplăcut și nici nu este nociv pentru ceilalți, așadar vei putea să fumezi liniștit în absolut orice incintă. Și nici nu vei trăi cu sentimentul de vinovăție că familia sau prietenii tăi suferă de pe urma ta.   

Economisești bani

Dincolo de aspectul medical sau social, o țigară electronică are și avantajul de a te ajuta din punct de vedere financiar. Sigur, investiția va fi ceva mai consistentă la început, dar cu timpul vei constata că lichidul și rezistențele te vor costa considerabil mai puțin decât pachetele de țigări pe care le achiziționai săptămânal sau  poate chiar zilnic. 

Dă o șansă acestui dispozitiv și noi credem că nu vei regreta. 

Spread the love