Cauti ceva nou pentru casa ta? Alege produsele Folina!

blog

Pentru ca sunt o persoane care mereu vrea ceva nou si se plictiseste rapid de anumite lucruri, casa mea este intr-o continua schimbare. Cu greu reusesc sa gasesc ceva care sa imi placa atat de mult incat sa nu il schimb atat de repede. Astfel, cu greu pot renunta si la produsele de la Folina.

In acest magazin am gasit foarte multe autocolante, stickere si folii pentru suprafete de sticla extrem de frumoase si la un pret mai mult decat accesibil. Astfel, atunci cand ma plictisesc de ceva, pur si simplu le schimb culoarea sau aspectul, dupa preferintele de moment.

Ma bucur ca aceste autocolante si stickere pot fi aplicate si schimbate atat de usor. Practic, o pot face de unul singur iar rezultatul este mereu cel dorit. Cel mai mult imi place modelul de autocolant decorativ pe care l-am pus in dormitor. Este vorba despre un material fosforescent, care poate fi vizibil noaptea dar si ziua, cand in camera este mai intuneric. Astfel, se creaza mereu un joc de culori care anima cu succes atmosfera si nu are cum sa nu iti atraga privirea.

Pe de alta parte, pentru bucatarie si baie am ales cateva modele care nu numai ca fac mobilierul sa arate bine dar le ofera si protectie, avand rezistenta mare la umiditate dar si la temperaturi mari, ambele cazuri fiind intalnite in aceste doua camere.

Modelele dintre care un client poate alege autocolantul dorit sunt foarte variate, de la piatra la piele sau catifea, lucios sau mat, cu o singura culoare sau multicolor precum si multe alte variante, oferite de filtrele de pe site.

Pentru a putea fi la curent mereu cu cele mai noi produse din magazin dar si cu promotii si oferte speciale, cel mai bine este sa ne abonam la newsletter-ul Folina.ro.