Cat de mult te ajuta un amanet auto

  • Home
  • AUTO
  • Cat de mult te ajuta un amanet auto

Amanetul auto reprezinta acea solutie rapida la care persoanele apeleaza, in general, intr-o situatie critica. Este o institutie nebancara, care imprumuta cu sume de bani persoane fizice si juridice, garantia fiind constituita de autoturismul amanetat. Un amanet bun de care se ocupa profesionisti isi asuma obligativitatea de a proteja masina in timpul perioadei in care  este incredintata ca si gaj. Indiferent de orasul in care locuiesti, exista un amanet auto si iti dau mai multe exemple: amanet Brasov, amanet Braila, amanet Ploiesti, toate venind in sprijinul tau cu numeroase beneficii.

Beneficiile unui amanet auto

In ziua de azi, institutiile bancare ofera credite in functie de numeroase criterii, pe care majoritatea solicitantilor nu le pot indeplini. Pe langa asta, multitudinea de documente ce trebuie completate, verificate si depuse la banca solicita destul de mult timp. Amanetul auto are avantajul rapiditatii si al simplitatii procesului de solicitare si primire a banilor, doar cu actele masini si buletinul. Suma de bani imprumutata o primesti pe loc, in numerar sau in contul bancar, dupa semnarea contractului cu compania respectiva. Siguranta este un alt beneficiu. La preluarea autoturismului se fac poze in interior si exterior, se noteaza kilometrajul, iar apoi masina este sigilata si pastrata in parcul auto propriu. Acesta este monitorizat 24h/24. Masina va fi returnata in aceeasi stare (aspect, kilometraj si functionare), dupa achitarea comisionului de imprumut si a valorii creditului solicitat prin procedura de amanetare.

Este atat de simplu incat nu iti vine sa crezi ca poti face asta atat de usor. Suna tentant si nu este greu deloc. Nu trebuie decat sa accesezi site-ul amanetauto.com si sa iti alegi casa de amanet care este mai aproape de tine, iar ea va veni cu tot suportul pentru a te lamuri. Poti solicita o evaluare a masinii online, direct de acasa sau de oriunde te-ai afla.

Prin urmare, ai toate motivele sa iei in calcul posibilitatea de a apela la o casa de amanet auto atunci cand ai o urgenta. Serviciile de amanet auto sunt din ce in ce mai cautate intr-o piata dinamica, in continua dezvoltare, cu oameni intreprinzatori, curajosi, independenti, in cautare de noi oportunitati si investitii. Apeleaza si tu la amanet auto si fa rost de bani cu propria masina!

Spread the love
Tags: