Care sunt cele mai eficiente produse anti-daunatori

  • Home
  • DIVERSE
  • Care sunt cele mai eficiente produse anti-daunatori

Prezenta daunatorilor indiferent de tipul lor nu numai ca este foarte deranjanta insa este si foarte periculoasa din punct de vedere igienic. Sunt numiti daunatori pentru ca fac daune, insa nu sunt responsabili doar de atat. Multe tipuri de daunatori poarta un numar mare de microbi cu care putem fi infectati si noi atunci cand nu luam masurile necesare pentru indepartarea daunatorilor. Impreuna cu specialistii de la Pest Repeller am realizat acest articol despre cele mai eficiente produse anti-daunatori.

Pentru realizarea acestui articol ne-am consultat cu un numar mare de utilizatori care au achizitionat aparate anti-daunatori, astfel incat sa putem oferi recomandari relevante si eficiente in procent cat mai mare.

Iata deci care sunt dispozitivele anti-daunatori cele mai cautate si cele mai eficiente totodata:

Pest Reject Aparat anti rozatoare si insecte

Aparat-Pest-RejectPest Reject este considerat adesea o binecuvantare de catre cei care s-au trezit cu proprietatea invadata de soareci sau insecte. Datorita designului sau foarte inovativ si minimalist, aparatul este foarte mic si usor de instalat, astfel incat nu ocupa mult spatiu si nici nu necesita cunostinte avansate pentru instalare si utilizare.

Pest Reject se conecteaza la o priza obisnuita dupa care va incepe sa functioneze. Dupa ce a fost alimentat, acesta va incepe emiterea de unde electromagnetice si de ultrasunete care reprezinta solutia optima de alungarea daunatorilor. Cei din urma vor fi foarte afectati de dispozitiv si astfel vor parasi aria de actiune a aparatului. Folosind acest dispozitv vei reusi sa obtii o proprietate curata, fara nici macar un mic daunator.

Trebuie mentionat ca este un aparat care nu polueaza si nici nu afecteaza oamenii sau animalele de companie.

 

Aparat anti soareci sobolani gandaci cu ultrasunete DUO PRO Pest Repeller

Aparat-anti-soareci-sobolani-gandaci-ultrasunete-DUO-PRO-Pest-RepellerDUO PRO Pest Repeller este si el la randul sau unul dintre cele mai „vanate” dispozitive care pot fi folosite pentru alungarea rozatoarelor si a altor daunatori.

Principalul sau avantaj este raza sa de actiune foarte mare care poate ajunge pana la 550m2 daca semnalul nu este blocat de pereti foarte grosi sau alte obstacole. De asemenea, este un aparat foarte bun si datorita faptului ca poate combate o arie larga de daunatori de la rozatoare de toate tipurile la insecte. La fel ca aparatul de mai sus, principiul de functionare al lui DUO PRO Pest Repeller este bazat pe ultrasunete.

Aparat anti pasari cu ultrasunete Bird Away

Aparat-anti-pasari-ultrasunete-Bird-AwayDupa rozatoare si insecte, pasarile reprezinta o alta categorie de daunatori care pot crea foarte multe probleme. Drept urmare, solutiile impotriva pasarilor trebuiau sa apara si sunt absolut necesare. In lupta contra pasarilor care lasa foarte multe excremente si microbi poate fi folosit cu succes dispozitivul Bird Away.

Pentru a tine pasarile departe de proprietatea ta, Bird Away foloseste ultrasunete dar si flash-uri de lumini cu ajutorul carora le sperie atunci cand se apropie de proprietatea ta. Pasarile sunt detectate foarte rapid datorita senzorului de miscare din dotarea Bird Away.

De mentionat este si aria de actiune mare a aparatului Bird Away. Aceasta este de 100 de metri patrati, suficient pentru protejarea proprietatii tale de pasarile daunatoare.

 

 

Acestea sunt 3 dintre cele mai eficiente produse anti-daunatori. Daca si tu te confrunti cu problema daunatorilor de orice fel, poti apela cu incredere la unul dintre cele 3 dispozitive, iar daunatorii vor disparea in cel mai scurt timp posibil.

Tags: