Caracteristicile de bază ale unui camion rulat

În momentul în care te decizi să investești în modele de camioane second-hand sau un cap tractor sunt anumite aspecte de care trebuie să ții cont. Pe lângă criteriile generale ce țin de performanță, confort, comportamentul la drum, starea tehnică și prețul există și specificațiile modelelor de top ale producătorilor.

Investiția în camioane, fie că vorbim despre camioane noi sau second-hand, este una importantă și este un lucru firesc să-ți dorești să genereze profit. Fiind un antreprenor, de cele mai multe ori, achiziția este extinsă la 2 sau mai multe camioane.  Întrebarea este: la ce anume trebuie să fii atent atunci când îți achiziționezi un camion sau cap tractor second-hand?

Ține cont de unde și de la cine cumperi

Renumele companiei este un criteriu foarte important, iar compania suedeză Scania are un renume în Europa, aflându-se în topul preferințelor. Scopul Scania este acela de a crește productivitatea prin îmbunătățirea condițiilor de muncă, iar încrederea este încurajată și de faptul că achiziționarea se face direct de la un dealer autorizat.

Pe camioane.scania.ro găsești camion sau cap tractor verificat de către specialiștii Scania, lucru care garantează funcționarea în cele mai bune condiții.

Finanțarea un alt aspect foarte important

Un camion second-hand este mai ieftin decât un camion nou, dar ce faci când nu ai bani cash nici pentru un camion second-hand? Scania oferă prețuri avantajoase și calitative. Scania oferă leasing operațional, un serviciu unic în România, care constă într-o colaborare între Scania Credit și Scania România. Scopul Leasing-ului operațional este asigurarea unor alternative și oferirea de soluții financiare și de asigurare pentru cumpărătorii de camioane Scania, camioane MAN sau oricare altă marcă.

Starea tehnică  este cea care decide dacă cumperi sau nu un camion rulat

Este recomandat ca înainte de a cumpăra un camion second-hand să îi faceți o verificare într-un service. Scania pune la dispoziție verificarea inițială. Înainte de a fi pus în vânzare, Scania se ocupă de verificarea și testarea camionului. Principalele lucruri de atins ale testului sunt: performanța, siguranța și fiabilitatea.

Camioane.Scania.ro este unul dintre cei mai importanți distribuitori de camioane second-hand, renumele Scania fiind deja celebru, fiind renumit datorită fiabilității și durabilității.

Marca de camioane MAN este cunoscuta de foarte mulți ani și renumită pentru că a fost printre primele care a produs camioane cu motor diesel. Datorită importanței pe care transportul o aduce, Camioane.Scania.ro este locul unde camioanele second-hand se prezintă. Pe lângă celelalte opțiuni, camioane.scania.ro oferă și multe opțiuni pentru camioane MAN, cu kilometri rulați. Marca de camioane MAN este cunoscută de foarte mulți ani și renumită pentru că a fost printre primele care a produs camioane cu motor diesel. Produse în germania, camioanele MAN au caracteristicile specifice calității germane.  Întocmirea actelor pentru achiziționarea unui camion de la acest parc auto se face în câteva ore. Spre deosebire de alte parcuri auto, camioane.scania.ro oferă tot ajutorul necesar clientului pentru a pleca mulțumit cu vehiculul dorit.

Unul dintre principalele avantaje ale camioanelor MAN este înălțimea redusă și raza de viraj excelentă.Datorită razei de viraj mai mica decât a unui vehicul cu transmisie mecanică față, camioanelor MAN dotate cu HydroDrive permit manevrarea în spațiile înguste și întoarcerea dintr-o singură manevră. Acest lucru este extrem de util pentru autospecialele de pompieri, de exemplu.

Investește eficient în succesul afacerii tale. Cumpără un camion rulat sau un cap tractor ținând cont de specificațiile de bază, iar investiția ta va fi una eficientă.

Tags: