Book of Ra se afla pe lista celor mai populare jocuri pacanele gratis

  • Home
  • ACTUALITATE
  • Book of Ra se afla pe lista celor mai populare jocuri pacanele gratis

Book of Ra se afla pe lista celor mai populare jocuri pacanele gratis

 

Pacanelele sunt o modalitate de petrecere a timpului foarte interactiva si distractiva, insa in momentul in care trebuie sa te deplasezi pana la casino si sa astepti la coada dupa alte persoane, aceasta activitate poate deveni obositoare. Cu toate acestea, aveti metode pe care va puteti baza in momentele in care doriti sa jucati pacanele gratis.

Astazi in Romania veti gasi multe platforme online precum Joc Pacanele care sa va asigure o gama larga de jocuri gratis, exact ca la aparate. Aceasta lista cu jocuri online este mereu actualizata si puteti opta intre a le juca fara depuneri de bani sau cu depunere de bani, in functie de posibilitatile financiare si de dorinta dumneavoastra. Aveti la dispozitie jocuri clasice precum Book of Ra sau jackpoturi progresive, printre care se numara Rango.  De asemenea, puteti incerca gratis in varianta demo o gama variata de pacanele.

Cei mai multi vizitiatori joaca la inceput pacanele gratis iar dupa ce se obisnuiesc cu regulile de joc si incep sa inteleaga cum functioneaza aceste jocuri, trec la jocul adevarat pe bani. Jocurile pe bani reali aduc mult mai multe variante de alegere si mai ales sansa de a castiga sume de bani foarte mari la care nici macar nu va puteti astepta! Daca esti la inceput si inca nu esti acomodat cu aceste jocuri de pe internet, poti incerca variantele fara depuneri de bani pentru a-ti crea o strategie si pentru a intelege sistemul acestor jocuri.

 

Book of Ra, unul dintre cele mai populare pacanele gratis

Unul din jocurile preferate de utilizatorii Joc Pacanele este celebrul Book of Ra. Acest joc nu mai are nevoie de nicio introducere, acesta fiind cel mai celebru joc de pacanele gratis care a existat vreodata. Jocul imbina grafica si simbolurile clasice cu diverse posibilitati de castig, motiv pentru care a ajuns sa se plaseze pe lista celor mai populare jocuri clasice. Acesta a devenit imediat preferatul a milioane de jucatori din intreaga lume datorita simplitatii si detaliilor sale foarte atractive, cum ar fi tema data de un templu egiptean si simbolurile care se incadreaza perfect in aceasta tematica.

Jocul de pacanele gratis poate fi jucat in orice moment al zilei, nu numai pe calculator dar si pe telefon. Simbolurile folosite in acest joc includ scarabeii, cartea Book of Ra si eroul explorator.

Jocul este format din 5 role, 3 randuri si 9 linii de plata, incadrandu-se astfel in tiparul jocurilor clasice. Scopul jocului este de a alinia intre 2 si 5 simboluri identice pe linii de plata de la stanga la dreapta. Astfel, in momentul in care vor fi de exemplu 3 simboluri Book of Ra aliniate, adica simbolur Scatter, vei avea sansa de a castiga 10 rotiri gratuite. Celelalte simboluri iti vor acorda premii in bani, castigurile fiind in stransa legatura cu pariul plasat initial si cu valoarea simbolurilor pe care le-ai reunit pe role.

Incearca astazi platforma Joc Pacanele si intra in universul pacanelelor online si a mizelor cu sume foarte mari de bani! Inregistreaza-te la Netbet si profita de un bonus de bun venit fara depunere cu 50 Rotiri Gratuite sau de un bonus cu depunere in valoare de 100% in limita a 800 RON + 50 Rotiri Gratuite pentru mai multe jocuri gratis!