A auzit niște zgomote ciudate venind de pe munte, așa că a decis să meargă să vadă ce se află acolo. După două zile, a făcut o descoperire de-a dreptul uimitoare. Ce a găsit în acel loc nepopulat:

  • Home
  • SOCIAL
  • A auzit niște zgomote ciudate venind de pe munte, așa că a decis să meargă să vadă ce se află acolo. După două zile, a făcut o descoperire de-a dreptul uimitoare. Ce a găsit în acel loc nepopulat:

O femeie a auzit zvonuri cum că un câine urlă de câteva zile pe un munte din Colorado, așa că a hotărât că este momentul să facă ceva.

Fiind o mare iubitoare de animale, aceasta a decis că trebuie să urce pe munte pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat acolo și să ajute, dacă este cazul.

Într-un loc atât de izolat, unde nu sunt nici case și nici locuitori, era puțin probabil ca un câine domestic să locuiască acolo.

Mai multe persoane care au auzit schelălăitul în timpul nopții au crezut că sunetul acela vine de la un coiot.

Trinity Smith a decis să afle adevărul din spatele acestor zgomote neobișnuite, mai ales că auzise și că un câine dispăruse din zonă cu numai câteva săptămâni înainte.

Luna trecută, Trinity și-a început misiunea de căutare a animalului care tulbură liniștea nopții și a mers pe munte. Nu a durat mult până când a realizat că zvonurile erau unele reale. Pe drum, ea a început să audă un lătrat care, în mod clar, venea din partea unui câine, însă era imposibil să își dea seama de unde vine sunetul.

Pentru că se lăsase seara, Trinity a decis să coboare, iar a doua zi a plecat la drum cu prietenul său. Timp de trei ore, au încercat să strige câinele, însă nu au primit niciun răspuns. Chiar când erau foarte aproape de a renunța, cei doi au auzit un sunet și s-au grăbit să ajungă spre el. Imediat au dat de un câine extrem de slab și care se afla pe o stâncă, cerând parcă ajutorul cuiva.

Probabil că nu ar mai fi trăit foarte mult dacă cei doi nu l-ar fi găsit, însă salvarea a venit la timp, iar Trinity și prietenul său au luat cățelul și au coborât cu el la baza muntelui.

La vremea respectivă nu știau, însă câinele era Chloe, o cățelușă în vârstă de 14 ani care a fugit în timpul unei plimbări alături de stăpânii săi. Aceștia au căutat-o zi de zi, timp de săptămâni întregi, fără succes, însă. Au început să își piardă speranța că o vor mai găsi vreodată în viață. Cuplul a anunțat că a găsit un câine pierdut, iar proprietarii i-au contactat pe cei doi pentru a vedea dacă este chiar Chloe.

Nu după mult timp, cățelușa a ajuns din nou în sânul familiei sale, care a primit-o cu multă emoție și recunoștință.