ATENTIE! Mesajul Poliţiei Române pentru toți utilizatorii de Facebook, Distribuiti prieteniilor sa afle si ei !

Haideti sa dam mai departe sa stie si prietenii nostri!!

Poliția Română atrage atenţia tuturor romanilor utilizatori de Facebook să fie foarte atenţi la cererile de prietenie pe care le primesc deoarece există posibilitatea unor furturi de identitate sau atacuri virtuale.

„Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale”, a scris Poliția Română.

Autoritățile le-au recomandat utilizatorilor ca înainte să accepte o cerere să studieze profilul persoanei respective.

„Pentru depistarea unui profil de facebook fals, vă recomandăm:

RECOMAND ŞI:  La 8 ani a aflat că mama lui are cancer iar peste câteva zile el, nu mama, era mort! Apoi femeia a găsit o scrisoare care a făcut-o să tremure și peste două ore va muri și ea. Ce s-a întâmplat cu cei doi e înfiorător, uite ce a aflat din scrisoare

– Interesați-vă dacă vreuna dintre cunoștintele voastre comune s-a întâlnit vreodată cu persoana respectivă;

– Cu ajutorul motoarelor de cautare puteți afla detalii despre persoanele care vă solicită prietenia, fiind cu atât mai usor, atunci când pretinde că a studiat la vreo școală de renume sau are o funcție la o companie cunoscută; .

– Examinați fotografiile și albumele cu atenție. O persoană reală va avea de obicei fotografii cu prietenii și familia și a făcut comentarii la alte fotografii ale persoanelor cunoscute în legătură cu evenimente la care au participat împreună;

– Observați dacă este etichetat în alte postări ale prietenilor. Chiar dacă este o persoană reală, nu trimiteți niciodată fotografii personale celor pe care nu îi cunoașteți.”, a mai scris Poliția Română.

RECOMAND ŞI:  Fiica lui a început să plângă, să urle și să se tăvălească în supermarket, tatăl a așezat-o între picioarele lui și a… Când au văzut ce face, clienții i-au zis că e nebun, dar când le-a explicat, au început să plângă. Uite ce a făcut

Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale.

Sursa: Pagina de Facebook a Politiei Romane

Comenteaza acest articol !

Releated Post