ArtAntik magazin de antichități

Echipa ArtAntik duce o continuă activitate de achiziționare directă, prin selecţionarea articolelor demne de a fi supuse atenției publicului. Articolele sunt achiziționate prin cumpărare directă din țările de origine, târguri specializate, colecții private și prin intermediul unor schimburi practicate în mod tradițional între colecționarii avizați.

Calitatea acestor produse antice poate varia de la preţuri foarte mici la extrem de ridicate şi costisitoare, în funcţie de natura şi localizarea magazinului. Magazine de antichităţi deseori sunt grupate împreună în locaţii din apropiere; în acelaşi oraş, cum ar fi în multe locuri din New England, pe aceeaşi stradă, cum ar fi pe Portobello Road din Londra, sau chiar toate sub acelaşi acoperiş într-un mall antic, deşi uneori poate fi numit ca fiind un stand, mai degrabă decât un magazin.

Grație seriozității și respectului acordat necondiționat tuturor cumpărătorilor, am creat un parteneriat solid cu numeroși colecționari din țară și străinătate, totodată stabilind relații de colaborare cu asociații internaționale de profil. Astfel, am avut plăcerea de a putea tranzacționa peste 5000 de articole colecționabile.

Implementând soluții tehnice de actualitate, raportări la cotații și repere internaționale adaptate specificului pieței românești, ArtAntik desfășoară o activitate transparentă, oferind certitudinea unor tranzacții oneste și avantajoase.

Din magazinul online articolele pot fi cumpărate rapid și confortabil, în condiții de maximă siguranță, având atât garanția unui certificat de conformitate și a unei facturi fiscale, cât și cea a posibilității de returnare, conform reglementarilor actuale de protecție a drepturilor consumatorului. Vă oferim siguranța că veți beneficia întrutotul de drepturile pe care le aveți.

De altfel, în cadrul acestui magazin veți găsi în principal antichități italiene din secolele XVIII-XX, piese rare și unice precum: bijuterii de colecţie, dar şi o întreagă galerie de artă. Suntem o companie lider, specializată în vânzarea online de iluminat antic, mobilier, tablouri, obiecte decorative şi unice.