Anna Andronache continuă seria povestirilor: „Am o profesoară de engleză care nu prea știe engleză”

  • Home
  • ROMÂNIA
  • Anna Andronache continuă seria povestirilor: „Am o profesoară de engleză care nu prea știe engleză”

Anna Andronache, continuă seria povestirilor de la școală.

Anna Andronache, eleva de 14 ani din Târgoviște care ține un „jurnal” pe pagina ei de Facebook, în care povestește întâmplările de la școală, a postat, ieri, un nou mesaj în care o critică pe profesoara de engleză și povestește urmările unui mic incident.

Anna, elevă a prestigioasei școli nr.5 Coresi din Târgoviște, ne spune despre profesoara ei de engleză că „nu prea știe engleză” și că aceasta s-a supărat după ce a corectat-o de câteva ori.

„Am o profesoara de engleza care nu prea stie engleza si obisnuieste sa minta. Am mai scris despre dumneaei in primele postari.

Uneori scrie gresit, alteori pronunta gresit. Am corectat-o de cateva ori si a pus bot. De atunci o las in pace.

Am prins-o de cateva ori cu minciuna dar nu intru in amanunte. Cand i-am zis si doamnei director mi-a spus ca nu ar trebui sa imi permit eu ca elev sa fac un profesor mincinos, chiar daca am avut dovezi si martori. Sinonime potrivite nu prea am gasit pentru „mincinos” deci raman la cuvantul asta.” – scrie eleva pe Facebook.

Anna, a ajuns în atenția presei din România la începutul anului, atunci când, povestirile ei de la școală erau desprinse ca din „Caragiale”, iar critica dură la adresa profesorilor a ajutat-o să devină virală, în acest moment fiind urmărită pe rețeaua de socializare de peste 14.000 de oameni.

La momentul respectiv, eleva a fost chemată la școală împreună cu părinții pentru a căuta o soluție ca aceasta să nu mai scrie pe Facebook tot ce „mișcă” în școală, ulterior, Anna a revenit cu un mesaj pentru urmăritori în care a precizat concluziile întâlnirii cu Directorul unității de învățământ:

„Din întâlnirea de ieri ce concluzii avem?

  1. Să nu mai scriu pe Facebook pentru că se poate amenaja o gazetă de perete în școala unde să-mi scriu nemulțumirile.
  2. Pentru orice probleme și sugestii, mă pot adresa consiliului elevilor din școala (consiliu fără nicio putere și în subordinea școlii).
  3. Mesajul transmis de postările mele nu e potrivit.

Doamna director, n-ar fi mai bine să scrieți dumneavoastră în locul meu? Așa ar fi toată lumea multumită”

O altă postare a Annei este despre profesoara de matematică, profesoara fiind dur criticată, în trecut, pentru faptul că ține orele și predă materia în așa fel încât elevii să nu înțeleagă nimic și ulterior, cât mai mulți copii să facă pregătire acasă cu ea.

De data aceasta, postarea elevei, redă o mică întâmplare din sala de cursuri, personajul principal fiind tot profesoara de matematică.

„Azi a avut profesoara de matematica o criza de nervi. A intarziat 20 de minute si a intrat turbata in clasa. M-a luat prima data pe mine in primire ca aveam caietul de romana pe banca. Eu obisnuiesc sa-mi fac temele la alte materii in orele in care lipsesc profesorii ca sa scap de ele. Cand i-am spus ca problema nu e ca imi fac eu tema ci ca intarzie dumneaei, s-a facut ca nu ma aude. Apoi si-a indreptat furia catre o colega din cauza ca isi aranja gulerul la camasa. Dupa aceea i-a picat pe sticla de suc a unui coleg. Pe urma s-a apucat sa mute elevii din banci. Tot felul de preocupari, numai chef de ora nu.

Saptamana trecuta s-a plans colegilor ca eu „in loc sa merg la pregatire ma duc pe la televiziuni”.

Pacat ca nu se mai da Diazepam fara reteta…” – concluzionează eleva într-un mod ironic și umoristic.

 

 

Tags: