Andreea Bălan rupe tăcerea după ce Călin Geambașu și-a bătut mama. “Dacă are un comportament ciudat și cu probleme…

  • Home
  • ACTUALITATE
  • Andreea Bălan rupe tăcerea după ce Călin Geambașu și-a bătut mama. “Dacă are un comportament ciudat și cu probleme…

Andreea Bălan rupe tăcerea după ce Călin Geambașu și-a bătut mama. Artista a postat un mesaj pe contul de socializare, în care își spune părerea cu privire la ceea ce s-a întâmplat în familia artistului.

Călin Geambașu a făcut declarații dureroase despre părinții lui, iar zilele trecute, mama lui a mărturisit că acesta a bătut-o crunt. Andreea Bălan a postat un mesaj pe contul de Facebook în care pune punctul pe i.

„Referitor la cazul Călin Geambașu: Dragi părinți care vă bateți copiii și îi agresati atât fizic cât și verbal toată copilăria lor, e perfect normal că dupa ce copilul vostru creste si se poate apara, sa va respinga, să va agreseze verbal si fizic fix asa cum ati facut-o voi cand el era mic si neputincios.  Asta este singurul model pe care l-a învățat si degeaba spuneti ca e copilul nebun, el este creatia voastra, cum l-ati crescut așa îl aveti.
În loc să îi dati iubire, l-ati jignit si l-ati agresat din cauza frustrarilor si a nefericirii voastre si nu ați știut să creați un mediu plin de caldura sufleteasca.
Iar penibilitatea este atat de mare atunci cand nu va dati seama ca totul a plecat de la voi, de la proasta educație și dati vina pe adultul creat cu traume din vina voastra.
El daca are un comportament ciudat și cu probleme, îl are fix din cauza voastră pentru ca l-ati traumatizat când creierul său era in plina formare si inmagazina comportamentul vostru bolnav si agresiv.

Iar mama care vine la tv și vrea să distruga munca fiului sau de ani si ani de zile cu tampenii si justificari care nu au sens, nu arata decat fix lipsa iubirii de care acest copil nu a avut parte in copilarie. Este dovada clară că nu l-a iubit atunci, nu il iubeste nici acum si nu se iubeste nici pe ea iar frustrarile sunt atat de mari incat vrea sa distruga cu orice pret parte din sangele sau.

Am trecut prin asta, iar atunci cand am putut sa ma apar am facut-o fix asa cum mi s-a aratat, cu agresivitate si mi-a luat ani de zile ca sa imi calmez anxietatile, sa imi vindec ranile si sa invat sa fiu fericita.  Luati aminte dragi parinti, nu va agresati copiii sub diverse pretexte (sa invete bine, sa ajunga om, ca a spart o cana etc) pentru ca TOTUL se va intoarce impotriva voastra mai devreme sau mai tarziu.
Oferiti-le doar IUBiRE neconditionată si la fel va vor trata si ei cand vor deveni adulti, cu respect si dragoste”,  este mesajul transmis de Andreea Bălan.

Sursa: libertatea.ro