Alungă Ghinionul de la casa ta! Zodii amenințate de forțe mari malefice!

  • Home
  • HOROSCOP
  • Alungă Ghinionul de la casa ta! Zodii amenințate de forțe mari malefice!

Nu este o superstiție, ci un foarte mare adevăr în ceea ce privește viața acestor zodii care sunt predispuse la un foarte mare ghinion al vieții! Din cauza planetelor și așezarea lor viața le va fi afectata absolut tuturor nativilor din aceste 10 zodii: RAC, FECIOARĂ , SCORPION, CAPRICORN, LEU, TAUR, GEMENI, BALANȚĂ, PEȘTI, SĂGETĂTOR. 

Potrivit Babei Vanga, această descoperire marchează un eveniment groaznic din viața multor zodii , căci s-a descoprit uluitor în urmă cu ceva timp de către Marii Astrologi , că într-adevăr aceasăt bătrână avea dreptate și că spre sfârșitul anului 2017 astrele se vor așeza împotriva zodiilor provocând niște vulnerabilități foarte mari în viața lor.

Durere maximă în viața lor urmează să apară, aveți foarte mare grijă, căci nu este de glumit. Dați informația mai departe și încercați să vă feriți cât mai tare de conflictele apărute între diverse persoane. Chiar și vrăjitoarele susțin că Baba Vanga a avut dreptate: Vine sfârșitul dragilor! Aveți grijă, căci vine greul ușor, ușor. Încercați să vă bucurați de momentele frumoase și tot ceea ce vă mai bucură viața.

Nici 2018 nu o să fie un an prea strălucit pentru câteva zodii, însă noi vă vom ajuta să vă oferim cât mai multe sfaturi bune în tot ceea ce privește ferirea de energiile negative, cum să vă protejați tot mai tare, o să vă anunțăm cu privire la toate schimbările care vor avea loc.

Această importantă informație chiar trebuie știută de absolut toată lumea, dați mai departe și informați-vă prietenii cu privire la tot ceea ce va avea loc. Noi ne dorim ca toate lucrurile să vă iasă în favoarea dvs. vrem să vă ajutăm.

O să plătești cu vârf și îndesat dacă rănești una din aceste 5 zodii! – 

Vei plăti cu vârf și îndesat dacă vei răni inima nativilor următoarelor zodii! Asta pentru că este foarte greu să pătrunzi în inima lor, iar dacă o faci și dai greș răzbunarea va fi una de zece ori mai dureroasă. Nu îți vor permite niciodată să îi calci în picioare! Sufletul lor este mai important decât orice altceva pe lume și nimeni nu are dreptul să își bată joc de el!

VĂRSĂTOR – Vǎrsǎtorul este semnul zodiacal care dǎ cei mai excentrici indivizi.
Acest nativ este mereu atras de tot ceea ce e nou, ieșit din tipare și din obișnuit. Nu îi place sǎ facǎ ce fac toți ceilalți oameni, sǎ se conformeze unui comportament tip “uniformǎ” , sau sǎ ținǎ cont de aparențe și de pǎrerile altora. El dorește sǎ fie exact cum simte, chiar dacǎ riscǎ sǎ fie judecat sau blamat, pentru atitudinea nonconformista. Vǎrsǎtorul este principiul care luptǎ împotriva a tot ce existǎ, tot ce pare normal sau este vechi și perimat. El este omul viitorului și libertǎții de exprimare. Considerǎ cǎ ceea ce oamenii numesc principii, nu sunt decât niște constrângeri și limitǎri, care-I opresc din evoluție.

El dorește în permanențǎ sǎ vinǎ cu ceva nou, sǎ schimbe reguli, sǎ iasǎ din tipare. Sigur cǎ face asta, atât pentru a-și satisface instinctul de a îmbunǎtǎți, cât și pentru a se deosebi de ceilalți oameni, deci pentru a se ridica deasupra mulțimii. Vǎrsǎtorul este și semnul umanitǎții, ceea ce înseamnǎ cǎ acești nativi iubesc oamenii, militeazǎ pentru drepturile lor, se integreazǎ în grupuri care le împǎrtǎșesc idealurile și aspirațiile, le place sǎ aibǎ mulți prieteni, pe care sunt mereu gata sǎ-i ajute și sǎ fie mareu în mijlocul oamenilor.

Acest semn este unul obiectiv, care mai presus de propria persoanǎ, se preocupǎ în primul rând de binele omenirii, de un proiect mǎreț în care s-a angajat, sau de un ideal îndrǎzneț. În timp ce semnul aflat în opoziție , Leul, care se focuseazǎ în primul rând pe propria persoanǎ, Vǎrsǎtorul se orienteazǎ cǎtre oameni. Scopurile Vǎrsǎtorilor sunt întotdeauna înalte și inspirate de idealuri mǎrețe. Sigur cǎ acest lucru dǎ naștere la controverse și uimire, dar nu-l deranjeazǎ câtuși de puțin.Spre deosebire de un Capricorn, care este atașat de reguli, norme și sistem, Vǎrsǎtorul este total împotriva acestora. El crede cǎ acest tip de viațǎ , omoarǎ spiritul și creativitatea. Dorește sǎ aibǎ propriul ritm, nu-i plac etichetele și catalogǎrile. Sǎ nu uitǎm însǎ cǎ Vǎrsǎtorul este un semn fix, ceea ce înseamnǎ cǎ uneori, acești nativi pot șoca prin fixitatea ideilor lor.

FECIOARĂ – Semn al verii târzii, Fecioara are nevoie în primul rând de stabilitate. În toate domeniile vieţii. Nu-i place haosul şi dezordinea. Are nevoie de criterii, de reguli şi principii după care să-şi organizeze viaţa. Are nevoie de confort, de ordine şi puritate. Deşi critică, mercantilă, analitică şi pudibondă, Fecioara este poate cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ și plinǎ de resurse. Fecioara cautǎ perfecțiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupǎ de ceva, nu abandoneazǎ pânǎ când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut.

Este mai organizatǎ decât oricare alt semn zodiacal, adorǎ sǎ munceascǎ, dar mai presus de toate astea, simte cǎ s-a nǎscut pentru a fi utilǎ, pentru a aduce o contribuție semnificativǎ în lume. Deși pare liniștitǎ și calmǎ, nu este deloc așa, pentru cǎ are o activitate interioarǎ foarte intensǎ și tinde sǎ-și facǎ griji din orice. Ii place ordinea și este foarte atentǎ la detalii. Observǎ dintr-o privire o eroare sau un defect și poate gǎsi nereguli oriunde. Ii place sǎ analizeze, sǎ investigheze, sǎ cerceteze în detaliu. Deseori, din cauza orientǎrii cǎtre detalii, pierde din vedere ansamblul situației, iar acest lucru o face sǎ se poticneascǎ, sǎ înainteze greu, sǎ piardǎ oportunitǎți.

Fecioara dispune și de o inteligențǎ ieșitǎ din comun, dar și de o logicǎ remarcabilǎ. Nimeni nu știe mai bine sǎ argumenteze un punct de vedere, decât o face un nativ Fecioarǎ. Principiul dupǎ care se conduce și din cauza cǎruia riscǎ sǎ rǎmânǎ în anonimat sau departe de succes, este cǎ „totul în viațǎ se obține doar muncind din greu, nimic nu vine de la sine, nimic nu se câștigǎ ușor”. Acest principiu creeazǎ terenul propice pentru un drum anevoios. Pentru cǎ acest gând îi sponsorizeazǎ toate deciziile și acțiunile (genereazǎ ceea ce gândește).

BALANȚĂ –  Întruchiparea armoniei și echilibrului, nimeni nu vrea mai mult ca o Balanțǎ, sǎ echilibreze totul. Așa cum semnul Balanței începe la echinocțiul de toamnǎ, când ziua este egalǎ cu noaptea, tot așa nativii acestei zodii și-ar dori sǎ cântǎreascǎ, sǎ egaleze și sǎ echilibreze tot ce fac, spun, vǎd și simt. Nativii Balanțǎ sunt de regulǎ încântǎtori, iar acest fapt se datoreazǎ privilegiului de a o avea pe Venus drept planetǎ guvernatoare. Balanțele privesc totul din cel puțin douǎ unghiuri și iubesc foarte mult arta și frumosul.

Le place sǎ demareze lucruri noi, fiind un semn cardinal, yang. Dar Balanța este și un semn de aer, ceea ce ii imprima o minte agerǎ, activǎ, raționalǎ. Pare mereu în mișcare,veșnic curioasǎ sǎ afle lucruri noi. Nimeni nu știe mai bine decât acest semn zodiacal, sǎ compare, sǎ cântǎreascǎ, sǎ analizeze o problemǎ din mai multe puncte de vedere, pânǎ la decizia finalǎ.

Balanțele sunt ființe sociale, gata sǎ schimbe pǎreri și sǎ realizeze parteneriate și colaborǎri. Sunt prietenoase, amabile, atrǎgǎtoare și deseori idealiste. Uneori pot pǎrea superficiale, nehotǎrâte și leneșe. De asemenea, fiind prea mult și prea des preocupate sǎ onoreze circumstanțe, sau sǎ facǎ pe plac altora, uitǎ de propriile idealuri ,aspirații și plǎceri. De aceea, lecția lor de viațǎ este sǎ învețe sǎ-și urmeze mai îndeaproape țelurile și sǎ fie mai atente la propriile nevoi.

PEȘTI – Semnul Peștilor este considerat cel mai evoluat semn din punct de vedere spiritual sau cel mai deschis catre zona asta. Datoritǎ percepțiilor lor intuitive, empatiei și spiritului de sacrificiu, uneori pot fi greu de înțeles de ceilalți sau își atrag suferințe care nu le aparțin. Plecând de la simbolistica semnului (doi pești înotând în direcții opuse), putem spune cǎ Peștii au douǎ posibilitǎți: fie înoatǎ împotriva curentului (și atunci avem de-a face cu nativi care greșesc deseori drumul), fie înoatǎ în sensul curentului (și-atunci vorbim de nativi care se lasǎ conduși de intuiție).

Nativii acestui semn zodiacal sunt imaginativi, visǎtori și intutitivi. Ei pot avea cel de-al șaselea simț (intuiția, comuniunea cu conștiința universalǎ, cu Dumnezeu) atât de dezvoltat, incât se rup deseori de lumea realǎ, materialǎ. Peștii sensibili pot vedea adânc în psihicul uman, pot înțelege și trǎi toate emoțiile cu intensitate, știu sǎ asculte cu compasiune și sǎ se punǎ în slujba oamenilor. Peștii pot fi însǎ și foarte timizi, retrași, idealiști, oscilanți. Pot sǎ parǎ vorbǎreți și comozi, lasând senzația cǎ mai mult vorbesc decât fac sau ca sunt mai puternici decât sunt în realitate. Au calitatea de a se adapta foarte ușor în împrejurǎri noi. Sunt flexibili și toleranți, uneori prea toleranți fațǎ de greșelile celor din jur.

O altǎ calitate cu care se pot mândri acești nativi este creativitatea. Ei sunt foarte potriviți pentru domenii artistice, în care-și pot folosi din plin imaginația. Nu țin neapǎrat sǎ fie în luminile rampei, ci preferǎ siguranța conferitǎ de culise. Altfel spus, le place sǎ creeze din umbrǎ, sǎ fie mai puțin vizibili. Peștii înțeleg foarte bine oamenii și sunt gata sǎ se sacrifice pentru binele acestora. Pǎcat însǎ cǎ nu sunt atât de înțelegǎtori și cu ei înșiși. Înainte de toate, Peștii simbolizeazǎ spiritualitatea (nu religia, ca în cazul Sǎgetǎtorului), prin urmare au nevoie de o forțǎ superioarǎ în care sǎ creadǎ. Practic, cel mai important și benefic pentru ei este sǎ se conducǎ dupǎ intuiție și credințǎ.

GEMENI – Gemenii sunt reprezentarea cea mai exactă a principiului comunicǎrii. În toate cǎrtile de Astrologie, la semnul Gemenilor, vom întâlni foarte des aceastǎ asociere cu comunicarea. Şi pe bunǎ dreptate. Aceşti nativi sunt fǎcuţi pentru comunicare, pentru schimb de informaţii, pentru observarea evenimentelor, trecerea în revistǎ a tuturor lucrurilor pe care le trǎiesc.

Curiozitatea este trǎsǎtură de bazǎ a acestor nativi. Ei doresc nu doar sǎ filozofeze şi cu atât mai puţin sǎ punǎ în practicǎ bagajul de cunoaştere şi informaţie, ci mai ales sǎ observe, sǎ constate evenimentele, sǎ „vădǎ” şi sǎ afle tot ce se petrece. De aceea, sunt excelenţi jurnalişti. Gemenii se aruncǎ în experienţă vieţii cu o frenezie greu de egalat şi înţeles, chiar dacǎ, în aparentǎ, nu au un scop precis sau un plan bine pus la punct. Le place sǎ se joace, sǎ trǎiascǎ totul cu entuziasm.

Gemenii s-au nǎscut, de asemenea, sǎ vorbeascǎ. Despre tot şi despre toate. Par sǎ aibǎ rǎspuns la orice întrebare (că şi Vǎrsǎtorii), iar dacǎ se întâmplǎ sǎ nu aibǎ vreun rǎspuns, îl vor caută şi află în cel mai scurt timp. La ascultare, au de lucru. Ei trebuie sǎ ştie cǎ uneori e foarte folositor sǎ asculţi, sǎ fii prezent la ceea ce ţi se spune, în loc sǎ te faci cǎ asculţi şi, de fapt sǎ fii cu gândul în altǎ parte. Alte trǎsǎturi demne de a fi amintite sunt, desigur, vitalitatea extraordinarǎ cu care sunt înzestraţi, dar şi inteligenţă uimitoare. Sunt flexibili şi adaptabili, joviali şi jucăuşi.

 

Tags: