Alege ce e mai bine pentru viitorul tău!

SmartChat-Videochat

Dacă e să aruncăm o privire în trecut la forța de muncă de acum câțiva zeci de ani și la cât de tare lucrurile s-au schimbat acum, cu toții am începe să ne punem întrebarea ce meserie de viitor să ne alegem? De unde știm că meseria noastră nu se va demoda peste câțiva ani și că vom rămâne fără loc de muncă? Vedem cât de mult a avansat tehnologia în ultima vreme și cum majoritatea oamenilor au fost înlocuiți de mașini!

De unde știm care meserie e de viitor? Cum știm să facem diferența? Răspunsul se află chiar sub nasul nostru. Într-adevăr, munca oamenilor a fost înlocuită în mare parte de mașini, dar sunt anumite lucruri ce nu pot înlocui oamenii. Un robot nu va ști niciodată să te asculte, un robot nu va ști niciodată să-ți ofere sfaturi, un robot nu te va ajuta niciodată să te vindeci sufletește.

Și ajungem astfel la miezul problemei, la o meserie care a luat avânt destul de mult în ultima perioadă, la o meserie foarte bine plătită, la o meserie ce devine din ce în ce mai căutată, la o meserie la care țara noastră excelează și se află în topuri! Nu știu dacă ați ghicit sau nu, dar e vorba despre meseria de model de videochat!

Și nu, nu glumim! În ultimele analize statistice făcute, România este printre primele țări din Europa care excelează în acest domeniu. Nu degeaba se spune că româncele sunt cele mai frumoase!

Pe cât de frumoase, pe atât și de istețe dacă luăm în considerare și numeroasele premii câștigate în domeniu. Un studio de videochat Galati se mândrește deja cu o colecție impresionantă de premii în domeniu.

Revenind la principalul subiect? Este videochatul o meserie de viitor? Cu siguranță că da, și iată și ce argumente oferim pentru a susține acest răspuns.

În primul rând, a fi model de videochat reprezintă mult mai mult decât doar de a zâmbi în fața unei camere, de a arăta bine și de a îndeplini poftele tuturor clienților. Unele modele de videochat au spus că uneori se simt adevărați psihologi. O mare parte din clienți sunt persoane cu probleme emoționale, cu căsnicii destrămate, persoane distruse pe interior care caută alinare la cineva dispus să asculte. Cum spuneam și mai sus, un robot nu va învăța niciodată să asculte sau să dea sfaturi.

Un alt aspect ce trebuie punctat aici este că videochatul a început să prindă amploare din ce în ce mai mult. Tot mai multe tinere își caută un job în acest domeniu, tot mai multe studiouri caută să-și mărească permanent echipa. Și nu se cere experiență! De asta există traineri specializați, traineri care au luat parte la cursuri speciale la marile agenții din domeniu, traineri gata să ofere cele mai bune sfaturi și să le ajute pe tinerele începătoare să aibă cele mai mari venituri.

Dacă te-ai gândit vreodată că vrei să faci ceva de viitor, ceva de care să te simți mândră, ceva care să-ți permită să evoluezi, atunci videochatul e meseria perfectă pentru tine!

 

Spread the love