Ai nevoie de o agentie SEO? Apeleaza la Happy Advertising

  • Home
  • SOCIAL
  • Ai nevoie de o agentie SEO? Apeleaza la Happy Advertising
agentie seo happyadv.ro

Multe afaceri online pot beneficia de servicii SEO care cauta sa imbunatateasca prezenta lor pe internet si sa le aduca mai mult trafic relevant pe site. Din nefericire, in aceasta industrie au aparut agentii SEO care sunt cunoscute pentru lipsa lor de transparenta si care te fac sa te intrebi ce fac ele pentru investitia ta. Aceste tehnici se numesc black hat si, desi au succes rapid, acesta este de scurta durata, pentru ca este impotriva politicilor Google sau a altor motoare de cautare, care vor pedepsi orice site se foloseste de aceste tehnici. De aceea, ar trebui sa te asiguri ca o agentie foloseste tehnici care tin cont de etica, numite white hat (palarie alba), pentru a-ti imbunatati site-ul.

Ce fac serviciile SEO pentru afacerea ta

Este important sa stii exact ce face o agentie SEO si ca ofera rezultate cuantificabile. Stai departe de cele care garanteaza vei fi primul loc, pentru ca nu exista garantie cand vine vorba de Google sau alte motoare de cautare. Acestea promit sa-ti urce site-ul pe primul loc fara ca macar sa stie ce cuvintele cheie pe care le urmaresti in campania de marketing.

Fara efectuarea cercetarii cuvintelor cheie este imposibil de prezis succesul unei campanii si cat timp va dura. Serviciile SEO sunt un proces continuu de cautare, testare si analiza. Este nevoie de planificare atenta pentru a identifica cele mai bune cuvinte cheie si a stabili o strategie solida pentru a intra in top cu acele cuvinte.

Servicii SEO pe site si in afara lui

Campaniile SEO iau in calcul factori care sunt atat pe site, cat si in afara. Cea de pe site implica o analiza a structurii site-ului, folosirea cuvintelor cheie, continutul sau timpul de incarcare a paginii. De aceasta beneficiaza utilizatorul final si ajuta la evitarea detaliilor pe care motorul de cautare nu le accepta, de exemplu dublarea continutului.

O buna campanie SEO incepe cu alegerea unei agentii SEO buna si cu analizarea site-ul, intocmirea recomandarilor care sa-l imbunatateasca pentru utilizatori si pentru motoarele de cautare. SEO in afara site-ului inseamna crearea de backlink-uri (link-uri din spate) relevante care fac trimitere de pe alte site-uri pe al tau. Fiecare backlink este contorizat de catre motorul de cautare ca un vot pentru site-ul tau care conteaza pentru scorul de autoritate numit page rank (rangul paginii). De fiecare data cand un site face trimitere catre al tau, imparte o bucatica din rang-ul lui, iar cu cat acesta reprezinta o autoritate mai mare, cu atat imparte mai mult.

agentie seo

O agentie SEO cu care lucrezi va incerca sa construiasca un portofoliu variat de backlink-uri pentru tine, ceea ce include linkuri ce pot fi gasite in corpul textelor, cum ar fi postarile de pe blog. Acestea sunt cele mai eficiente, insa necesita mult timp si munca pentru a crea continut de calitate.

Nevoile tale

Agentia SEO cu care lucrezi ar trebui sa vorbeasca cu tine pentru nevoile si obiectivele tale si sa iti inteleaga publicul tinta. Daca nu fac asta, este putin probabil sa aleaga cuvintele cheie atraga audienta potrivita, pentru ca traficul neconvertit este inutil.

De asemenea, analiza competitiei si a cuvintelor cheie folosite este necesara pentru a sti durata campaniei. Exista si strategii alternative de a aduce trafic, in cazul in care acele cuvinte sunt foarte competitive, iar bugetul tau este prea mic pentru a intra in aceasta competitie.

Pentru servicii SEO de calitate, construite atent pe baza unor strategii eficiente, intra pe happyadv.ro, o agentie SEO transparenta ce lucreaza pentru ca site-ul tau sa ajunga pe prima pagina si ofera rapoarte lunare cu situatia lui.

Tags: