Adaugă noutăți relației tale de cuplu

  • Home
  • MEDIA
  • Adaugă noutăți relației tale de cuplu
LoveBuz.ro

Simți că partidele voastre de sex au devenit deja o rutina de care v-ați cam plictisit amândoi? Odată ce descoperi un sex shop calitativ, vei învăța și câteva trucuri care nu dau niciodată greș, trucuri care-ți duc partenera pe culmile plăcerii, este greu să ieși din rutina.

Dacă ceva funcționează, vrei sa continui sa o faci, dar în același timp, chiar și cele mai bune mișcări pot devenit plictisitoare.

De cele mai multe ori femeile se îngrijorează ca le ia prea mult timp pana sa ajungă la orgasm, și totuși nu doresc ca acest lucru să se întâmple în primele 60 de secunde-ceea ce se întâmplă atunci când folosești aceleași mișcări tot timpul. Ideea este ca dacă reușești sa combini câteva mișcări, vei observa ca partenera ta este mai mult decât satisfăcută; în plus, un orgasm întârziat este mai intens.

Folosiți jucarii sexuale și reinvetați-vă relația

Vibratoarele Lovense sunt jucării sexuale care incită femeile imediat cum acestea se gândesc la ele.  Chiar dacă sunteți la distanță, puteți învinge bariera și să experimentați cele mai intense senzații. Conectate wireless și extrem de ușor de controlat, acest tip de vibratoare vă vor face să vă simțiți extrem de bine chiar și la km distanță.

Relațiile la distanță ating acum un nivel avansat cu ajutorul vibratoarelor Lovense, pe care le găsești pe LoveBuz.ro . Formele futuriste, calitatea premium și materialele fine care să te stimuleze puternic formează jucăria perfectă pentru a-i aduce fericire iubitei tale, mai ales atunci când tu nu ești lângă ea.

Marire penis natural- Jes Extender

Jes Extender este aparatul cu ajutorul căruia îți poți mări penisul în mod natural, fără a fi nevoie de intervenție chirurgicală. Acesta folosește întinderea blândă a acestui mușchi pentru ca penisul să devină în mod natural mai mare, atât în lungime cât și în lățime. Pentru a încerca și tu celebrul produs, intră pe LoveBuz.ro

Dispozitivul Jes Extender este ușor și confortabil, reușind în același timp să îți ofere destulă tracțiune pentru a determina creșterea penisului în lungime.

Extensorul poate fi folosit de către orice bărbat cu vârsta de peste 18 ani. Poți să folosești acest dispozitiv indiferent de grosimea și lungimea pe care le ai.

Dispozitivul Jes Extender are o rată de succes de 95%. Prin folosirea acestui extensor, te poți bucura de o creștere în lungime de 29% și o reștere de 19% în grosime după o perioadă de doar 6 luni. Cu toate acestea, rezultatele pot să varieze de la un utilizator la altul.

Avanatajele aduse de Jes Extender sunt numeroase. Pentru început, extensorul de mărire este flexibil și poate fi purtat pe sub pantaloni. Totodată, utilizarea continuă îți poate oferi rezultate permanente. Rezultatele vizibile apar în termen de 7 -10 zile de folosire continuă, dacă este purtat timp de o oră în fiecare zi. Acest dispozitiv nu are efecte nedorite, siguranță fiind o caracteristică importantă.

O altă soluție naturală pentru mărirea penisului sunt pompele pentru penis. Aceste dispozitive sunt uneori folosite pentru tratarea disfuncției erectile, însă poate fi folosit și pentru mărire penis.  Pompa pentru marire penis funcționează într-un mod relativ simplu: penisul este introdus într-o pompă care are la capăt un balonaș ce trebuie apăsat ritmic la intervale de timp regulate.

Pentru a vă rezolva problema legată de marire penis, în mod natural, accesați LoveBuz.ro !

Spread the love
Tags: