Acceptă să nu accepţi

Acceptarea este o noţiune abstractă pentru cei care nu s-au confruntat cu problemele marginalizării. Dar pentru cei care au avut parte de astfel de tratamente, acceptarea nu mai este de mult doar o noţiune, ci o experienţă concretă pe care o trăiesc, de multe ori, zilnic. Să fii acceptat, deopotrivă de tine însuţi şi de ceilalţi poate presupune nu numai un efort psihic considerabil, dar poate implica şi multă neplăcere. Chiar şi atunci când motivele suferinţei par insignifiante aşa cum par defectele fizice. Dar tocmai pentru că nu sunt insignifiante, rinoplastia pe care o pune la dispoziţie Clinica Eliade nu este doar o consolare sau o ameliorare a problemei, ci soluţia acesteia. Tocmai pentru că marginalizarea este o problemă reală, nu un moft, şi necesită o soluţie concretă.

După rinoplastie vei fi simplu şi natural

Dacă v-aţi confruntat cu episoade de marginalizare doar pentru că natura nu a fost la fel de îngăduitoare cu dumneavoastră aşa cum a fost cu alţii, înseamnă că aţi cunoscut deja nu numai această formă controversată de nedreptate, dar şi tot disconfortul pe care îl crează. Şi cum, cel mai probabil, aţi renunţat să mai încercaţi să shimbaţi prejudecăţi şi mentalităţi, înseamnă că este timpul să rezolvaţi problema în cel mai benefic mod cu putinţă. Adică în acel mod care să înlăture neplăcerile pe termen lung fără eforturi sisifice.

Şi, evident, în care să vă puteţi bucura de toate avantajele. Pe scurt, este timpul să rezolvaţi complet problema, fără compromisuri şi fără rezerve. Iar dacă problema dumneavostră este chiar propria fizionomie, atunci soluţia este Clinica Eliade, pentru că vă oferă procedurile chirurgicale de rinoplastie potrivite acestor tipuri de corecţii. Chiar şi atunci când subiectul este o deformare, congenitală sau nu, a nasului dumneavoastră.

Indiferent de specificul corecţiei, chirurgii Clinicii Eliade sunt calificaţi să răspundă oricăror nevoi. Fie că este vorba despre forma nasului dumneavoastră sau despre mărimea sa, specialiştii Clinicii Eliade pot corecta oricare dintre aceste defecte, redând nasului dumneavoastră locul potrivit propriei fizionomii. Căci pentru ca un nas să fie frumos nu este neapărat nevoie să fie cârn, drept sau agvilin. Nu există tipare prestabilite, ci forme şi dimensiuni diferite, dar potrivite formatului fiecărei feţe. Iar fiindcă chirurgii esteticieni ai Clinicii Eliade cunosc foarte bine toate legile armoniei faciale, nasul dumneavoastră va fi, cu siguranţă, nu numai frumos, dar şi potrivit trăsăturilor dumneavoastră proprii.

Apelând la serviciile lor veţi reda frumuseţea nasului în cel mai bun fel pentru dumneavoastră, adică veţi ajusta proporţiile şi forma în funcţie de fizionomia proprie. În felul acesta naturaleţea una dintre achiziţiile cele mai preţioase ale unei astfel de intervenţii. Tocmai pentru că forţarea unei forme sau dimensiuni nepotrivite poate nu numai să nu remedieze problema, ci din contră, să o agraveze.

Iar tocmai acest lucru trebuie evitat pentru ca neplăcerile care v-au agasat toată viaţa să nu vă mai supere. Pentru a accepta să nu mai acceptaţi aceste neplăceri trebuie ca recuperarea frumuseţii dumneavoastră să fie cât mai naturală. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, există consilierea şi serviciile chirurgicale ale medicilor Clinicii Eliade. Ei te vor ajuta să accepţi că nu accepţi marginalizarea. Simplu şi natural.

Spread the love