5 idei de hăinuțe pentru copii

somnul-bebelusilor

O chestie pe care o vei observa de îndată ce vei avea primul tău copilaș (sau chiar înainte) este faptul că există foarte multe tipuri de hainute copii, iar dacă ești ca noi, nu vei știi practic nici măcar de unde să începi. Din fericire, am alcătuit un mic ghid care să te ajute!

  1. Compleuri

După cum știm cu toții, pielea nou-născuților este foarte sensibilă, iar avantajul compleurilor provine din faptul că acestea sunt confortabile pentru bebe.

  1. Body-uri

Acestea sunt foart eficiente pentru situațiile în care trebuie să schimbăm scutecelul copilașului, lucru care se va întâmpla foarte des dacă este proaspăt venit pe lume. Practic, acestea îți fac viața mult mai ușoară, lucru care este mereu un avantaj!

  1. Salopete

Salopetele sunt mereu o alegere foarte bună pentru băiețelul sau fetița ta, pentru că – să fim serioși, arată absolut adorabil.

  1. Pantaloni

Pantalonașii, fie că sunt scurți sau lungi, sunt foarte practici pentru absolut orice nou-născut, însă trebuie să te gândești și la cât de utili sunt pentru tine. Pentru că bebeii se mișcă mult (și pentru că trebuie să le schimbi scutecelul des), asigură-te că le poți da cu ușurință pantalonașii jos, pentru a-i putea schimba sau pentru a le schimba scutecelul.

  1. Bluzițe

Partea cea mai frumoasă la bluzițe este faptul că acestea au foarte multe modele, deci te poți juca cu ele și îți poți îmbrăca băiețelul sau fetița într-un mod cât mai adorabil și frumos. Însă ține minte, bluzițele, la fel ca pantalonii, ar trebui să fie mereu ușor de dat jos. Asigură-te că nu este prea mică pentru puiuțul tău, pentru că fiecare magazin de haine folosește un tabel de mărimi diferite. Dacă nu ești sigură de mărime, e mereu o idee mai bună să iei o măsură mai mare, căci oricum bebeii cresc foaaaaarte repede.

Acestea sunt doar câteva exemple din multele tipuri de haine pe care le vei întâlni ca proasăt mămică (sau tătic). Sigur, spunem des că hăinuțele pe care le alegii ar trebui să fie practice, dar să nu uităm ce acestea trebuie să fie și frumoase 🙂

Spread the love
Tags: